MIKADO al Teatre de Manacor
ArsAntiqua, a punt per al Mikado El cor de cambra prepara l’estrena del musical per al mes de febrer

El cor de cambra ArsAntiqua està enllestint els darrers preparatius per a l’estrena del musical El Mikado el proper 1 de febrer al Teatre de Manacor. És una obra de A. Sullivan i W.S. Gilbert, els mateixos autors del musical Els Pirates, representat l’any 2006 per la mateixa companyia.

El Mikado és una òpera còmica en dos actes, estrenada l’any 1885 a Londres, està ambientada al Japó entorn de la figura de l’emperador i els protocols de la cort. Darrera una trama romàntica d’embolics hi ha una crítica indirecta al sistema polític i a la hipocresia que existia a Anglaterra en el seu moment, tema universal, vigent també a l’actualitat. És una obra musicalment atractiva i pensada per a tots els públics quecombina delicadesàries ambfragments corals de gran intensitat.

La direcció musical i els arranjaments són de Xavier Gelabert i la direcció escènica i l’escenografia corr a càrrec de Pep López. L’obra compta amb una petita orquestra formada per instruments de vent i percussió. Entre el repartiment destaquen personatges com Nanki-Poo, representat per Sergi Gil, Ko-Ko, per Joan Antoni Oliver, Yum-Yum, per Cristina BrunetPoo-Bah, per Ferran Hernández o Katisha, per Maria Antònia Gomila.

D’acord amb la bona acollida que va tenir el musical Els Pirates l’any 2006 entre el públic, la direcció del Teatre de Manacor i ArsAntiqua han programat sis funcions per al mes de febrer, els dies 1, 3, 4, 5, 7 i 9, els dies feiners a les 20’30, el dissabte a les 20’00 i el diumenge a les 19’00. Les entrades es posen a la venda després de les festes de Sant Antoni.
Bookmark and Share

Ajuntament de Manacor. C/ Convent, 1 07500 Manacor  - Telèfon: 971 849 100