La XI Fira Nocturna de s’Illot s’estén pels carrers amb els productes artesans i la gastronomia com a reclam
Cinc cervesers mallorquins i participen en el I Tast de Cervesa Artesana.La XI Fira Nocturna de s’Illot ha demostrat, durant l’horabaixa i la nit de dissabte, el poder d’atracció que tenen els artesans i els firaires. L’avinguda del Llop ha estat l’escenari d’aquesta fira que enguany, a més d’apostar per l’artesania i els productes autòctons de les Illes Balears, ha posat l’èmfasi en la cervesa i la gastronomia. I és que, si a les 19.00 h els visitants ja passejaven pel recorregut de la fira, a les 20.00 h es va inaugurar una de les novetats dels programa de festes d’enguany: el I Tast de Cervesa Artesana de s’Illot.

A les vuit de l’horabaixa, cinc cervesers artesans, arribats de Galilea, Palma, Sóller, Alcúdia i Alaró, varen començar a donar a conèixer el gust de la cervesa feta a Mallorca. Així, la plaça del Llop va transformar-se en el lloc perfecte per fer un descans en el recorregut de la fira, on tastar les cerveses o les racions que hi oferiren alguns restauradors manacorins. Però les propostes gastronòmiques no només es varen concentrar a la plaça. En el recorregut de la fira s’hi pogueren trobar parades on es venien embotits i formatges.

A més, els mestres artesans, artistes i dissenyadors que formaren part de la XI Fira Nocturna mostraren els seus productes en les parades que ompliren el recorregut, on alguns feren petites demostracions de com fan la seva feina. Els firaires varen atendre els centenars de visitants que varen passejar per la XI Fira Nocturna de s’Illot de productes artesans i autòctons de les Illes Balears fins ben passada la mitjanit. I mentrestant, molts dels que acudiren a la fira no es varen voler perdre el concert que va tenir lloc a la rotonda de la Rosa dels Vents. Sobre l’escenari hi varen pujar els components del grup Val 9 i els de Megastars Voices Tribute, que varen interpretar cançons de Bruno Mars, Adele i Prince.
Bookmark and Share

Ajuntament de Manacor. C/ Convent, 1 07500 Manacor  - Telèfon: 971 849 100