La reobertura del pont de la carretera de s’Illot fa tornar a la normalitat el trànsit del nucli costaner de Manacor
Els vehicles que volien anar de Porto Cristo a sa Coma, Cala Millor o Son Servera travessaven el nucli urbà de s’Illot a causa de l’esbucament del pont de la carretera
El pont de s’Illot, que creua el torrent de ca n’Amer, es va reobrir dissabte passat, dia 22 de desembre, després de les actuacions i les obres que necessitava per ser transitable. I és que aquesta infrastructura, situada entre els quilòmetres 6,7 i 7,5 de la carretera Ma-4023 i que uneix Porto Cristo i Son Servera, havia quedat afectada per les inundacions i la torrentada del passat 9 d’octubre.

La reconstrucció del pont viari ha costat 559.528 euros, que ha aportat el Consell de Mallorca com a responsable de la xarxa viària. Aquesta partida forma part dels 23 milions d’euros que es destinen a reparar tota la infraestructura viària que va quedar afectada per les inundacions al Llevant de Mallorca. “A Manacor hem patit alguns danys a les carreteres i als camins d’ús públic, des de l’Ajuntament també feim feina per acabar les obres que han de permetre tornar a la normalitat als camins que dificulten l’accés a determinades zones rurals”, va explicar la regidora d’Urbanisme de Manacor durant la visita.

El president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, i la consellera de Territori i Infraestructures, Mercedes Garrido, varen assistir a la visita que va servir per reobrir el pont de la carretera de s’Illot, on s’acaben les tasques de reconstrucció de l’estructura. A la visita institucional, a més de la regidora d’Urbanisme de l’Ajuntament de Manacor, Isabel Febrer, també hi varen assistir els regidors Joan Sagrera, Núria Hinojosa; el director insular d’Infraestructures i Mobilitat, Joan Cifre; el coronel de l’Exèrcit de Terra, Jesús Quiroga; el batle d’Artà, Manolo Galán; i el tinent de batle de Sant Llorenç des Cardassar, Pep Jaume.

La consellera insular Mercedes Garrido va explicar que “han estat tres mesos molt durs però aquesta era la nostra feina; no l’hem acabada en aquesta zona però podem dir que ja no tenim cap zona incomunicada”.

Bookmark and Share

Ajuntament de Manacor. C/ Convent, 1 07500 Manacor  - Telèfon: 971 849 100