22 joves qualificats s’incorporen a l’Ajuntament amb l’objectiu de desenvolupar noves activitats i serveis
El projecte afavoreix l’entrada en el mercat de treball dels nous titulats.
La batlessa de Manacor, Catalina Riera; la regidora de Recursos Humans, Maria Antònia Sansó, i els regidors que acolliran alguns dels 22 joves qualificats en els departaments que dirigeixen han donat la benvinguda als joves que faran feina durant set mesos a l’Ajuntament de Manacor mitjançant el Programa SOIB JOVE – QUALIFICATS ENTITATS LOCALS. Aquest programa està finançat amb fons del SOIB, del Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE) i el cofinançament del Fons Social Europeu (FSE).

Els 22 joves que s’incorporen com a treballadors de l’Ajuntament de Manacor són titulats universitaris o tècnics superiors de formació professional. Tots han acabat els seus estudis i gaudiran d’un contracte de treball en pràctiques. Per això durant set mesos s’integraran en diferents departaments i institucions municipals. “Avui és un dia d’alegria perquè tots vosaltres teniu l’oportunitat de fer feina d’acord amb el que heu estudiat i des de l’Ajuntament gràcies a vosaltres podem tirar endavant nous programes i nous serveis per millorar Manacor”, ha comentat la batlessa als joves.

Els 22 nous treballadors de l’Ajuntament es distribuiran entre els departaments de Cultura, Participació Ciutadana, Sancions, Medi Ambient, Comerç, Serveis Socials, Policia, Arxiu, Esports, Festes, Cementeri, Educació, Urbanisme i Secretaria i també a l’Escola Municipal de Mallorquí, l’Espai Na Camel·la, la Institució Antoni M. Alcover i el Museu d’Història de Manacor. “Amb la cara que feis tots avui aquí se veu que teniu ganes de començar la feina i que és un dia important per a vosaltres, des de l’Ajuntament esperam que aprofiteu al màxim tot el que aprendreu durant aquests mesos i que aquesta experiència vos obri portes de cara al futur”, ha afegit la regidora de Recursos Humans, Maria Antònia Sansó.

“L’objectiu principal d’aquest esforç conjunt és fer que els joves puguin entrar en el mercat laboral i per això els tècnics que hem fet la selecció d’aquests joves estam molt contents de veure’ls avui aquí”, ha manifestat la directora de l’oficina del SOIB a Manacor, Maria Sampol. L'objectiu del programa Joves Qualificats és incentivar la contractació en pràctiques de persones joves desocupades per part de les entitats públiques de les Illes Balears. Aquest programa pretén que els joves que es contractin millorin l'ocupabilitat en l'exercici pràctic dels coneixements adquirits en la seva formació i en les àrees del seu coneixement, i d'aquesta manera millorar les possibilitats d'inserció posterior en el mercat laboral.

Bookmark and Share

Ajuntament de Manacor. C/ Convent, 1 07500 Manacor  - Telèfon: 971 849 100