Carme Duran, Sebastià Capó i Camelia Viviana López es fan amb els premis als millors estudiants del municipi de Manacor
Els tres joves han tengut un rendiment acadèmic excel·lent durant el curs 2016-2017
Així ho certifica el Premi als Estudis Universitaris del curs 2016-2017 que l’Ajuntament i el Centre Universitari de Manacor han concedit a cadascun d’ells. Els estudiants han rebut el premi en una senzilla cerimònia al Centre Universitari de Manacor a la qual han assistit Catalina Riera, batlessa de Manacor; Jaume Rigo, gerent del Centre Universitari, i els alumnes premiats acompanyats de les seves famílies.

Els alumnes premiats sabien que tots tres pujarien al podi que reconeix els tres millors estudiants del curs passat, però no coneixien en quin ordre havien quedat. A les onze del matí el gerent del Centre Universitari ha donat la benvinguda a tothom i ha fet sortir davant el públic els tres estudiants. Carme Duran Muñoz, estudiant del Grau de Dret a la Universitat de les Illes Balears, ha obtingut la millor qualificació del municipi en aquest darrer curs amb una nota mitjana de 9,69 i vuit matrícules d’honor.

Sebastià Capó Bauzà, dels estudis de Màster de Biotecnologia aplicada a la Universitat de les Illes Balears, s’ha proclamat segon millor estudiant de Manacor amb una nota mitjana de 9,60 i una matrícula d’honor. I finalment Camelia Viviana López Deflory, estudiant del Grau d’Infermeria a la Universitat de les Illes Balears, amb una nota mitjana de 9,49 i dues matrícules d’honor, ocupa la tercera posició quant a qualificacions dels estudiants universitaris manacorins.

La batlessa de Manacor i responsable de l’àrea d’Educació, Catalina Riera, ha felicitat els premiats “perquè tot això no és el fruit d’una casualitat, vos heu posat un objectiu i amb constància, responsabilitat, entrega i sacrifici l’heu aconseguit”. “El resultat del vostre esforç en els estudis ara es mesura en notes però estic segura que els valors que cultivau vos proporcionaran èxits personals i professionals”, ha afegit la batlessa. Riera també s’ha adreçat a les famílies, “els pares, les mares i tots els que els acompanyau perquè sense el vostre suport incansable i la vostra paciència aquests joves haurien tengut molt més difícil aconseguir aquesta fita”, ha conclòs Riera.

Per part dels estudiants guardonats, Carme Duran ha agrait el premi i ha destacat que “és un reconeixement que compensa la feina feta i t’anima a continuar”. I Sebastià Capó ha demanat “que aquests premis continuïn convocant-se perquè són un estímul pels estudiants”. De fet, els objectius principals d’aquests premis són els de fomentar l’estudi i la cultura de l’esforç acadèmic entre la població, fer un reconeixement públic a aquells estudiants que demostren tenir el millor nivell acadèmic del municipi i posar la seva tasca com a exemple per als joves que comencen a estudiar i la població en general. D’entre les desenes d’estudiants amb expedients acadèmics brillants que s’han presentat a aquests premis, el tribunal qualificador ha seleccionat els tres millors, atorgant a aquests alumnes la dotació econòmica del premi, que és de 500 euros per al guanyador, 300 euros per al segon classificat i 200 euros per al tercer.Bookmark and Share

Ajuntament de Manacor. C/ Convent, 1 07500 Manacor  - Telèfon: 971 849 100