El cicle de xerrades “Manacor Tech Vespres” posa grans experts tecnològics a l’abast dels comerços i negocis
Cada dilluns del 3 al 27 de novembre se celebraran les xerrades a l’Espai Na Camel·la
L’Ajuntament de Manacor posa en marxa el “Manacor Tech Vespres”, un cicle de xerrades de caràcter tecnològic dirigides a persones empresàries, emprenedores, interessades en noves tecnologies i al públic en general.
En aquest sentit tothom que estigui interessat en les estratègies empresarials digitals, els que vulguin obrir un nou negoci o millorar el que ja tenen amb estratègies tecnològiques i digitals “podran aprofitar el coneixement i assessorar-se amb els experts que vendran a impartir les conferències del cicle Manacor Tech Vespres”, ha explicat Ana Isabel Otero, la tècnica municipal que s’ha encarregat de l’organització del cicle.

I és que aquest cicle de xerrades complementa el servei de Desenvolupament Local, al qual “tothom pot acudir per rebre orientació i ajuda per madurar idees de negoci, fer el pla d’empresa, trobar la forma jurídica adequada, realitzar correctament els tràmits per a la seva posada en marxa i trobar assessorament, ajudes, subvencions i finançament per fer-lo possible”, ha recordat durant la presentació del cicle de xerrades la batlessa, Catalina Riera.
Manacor Tech Vespres
Totes les xerrades se celebraran en dilluns a les set de l’horabaixa a la sala 1 de l’Espai Na Camel·la. El cicle començarà dilluns dia 6 de novembre amb la xerrada Estratègies de posicionament a Internet, que impartirà Martí Pascual. L’expert parlarà de la necessitat de tenir una estratègia online i tenir clara la proposta de valor, la importància de la pàgina web i de les xarxes socials dirigides a empreses, algunes claus per millorar el posicionament a google i s’analitzaran alguns casos d'èxit.

Dilluns dia 13 de novembre Margalida Mestre i Antoni Ferragut parlaran de la Incorporació de les noves tecnologies a l'empresa basant-se en la digitalització i en les solucions que s’han donat a nivell de programari i de connectivitat. Dilluns dia 20 de novembre Ana Seijo se centrarà en l’Emprenedoria Digital i el Cotreball i parlarà del treball en equip i dels avantatges del networking i coworking. I per acabar dilluns dia 27 de novembre l’expert Pere Boladeras parlarà de la Construcció de marca corporativa centrant-se en les estratègies comunicatives, la identitat visual i el procés de construcció d’una marca.

I abans de la darrera conferència, dia 27 a les 16 h, se celebrarà una trobada d'empreses i professionals del sector tecnològic. Hi participarà l’Associació Balear d’Empreses de Software, Internet i Noves Tecnologies, l’expert Jorge Morell parlarà sobre la llei de protecció de dades. A més, a través de la Fundació Impulsa Balears, el doctor Antoni Riera hi pronunciarà la L'Aportació de les noves tecnologies a la competitivitat de les Balears. Per acabar se celebrarà una taula rodona, que amb el títol Creixement i necessitats del sector tecnològic a Manacor, moderaran Tona Pou i Antoni Riera.

Totes les xerrades s’adrecen a persones interessades en l'emprenedoria i al públic en general i compten amb la col·laboració de l’Ajuntament de Manacor, la Conselleria de Treball, Comerç i Indústria i del Ministerio de Empleo y Seguridad Social.

Bookmark and Share

Ajuntament de Manacor. C/ Convent, 1 07500 Manacor  - Telèfon: 971 849 100