El Patronat dona a conèixer la imatge que lluiran les dessuadores oficials de les festes de Sant Antoni 2018
Amb els primers crits de “Visca Sant Antoni! Visca Manacor!”, el Patronat de Sant Antoni ha fet pública la imatge de les properes festes, un disseny de Maria Gabriela Cano Fons que mostra el dimoni gros, els dimonions i sant Antoni. 
Dijous passat, dia 7 de desembre, a les 20.30 h en el local del Patronat es feren públics els noms dels tres primers classificats del concurs que cada any serveix per triar la imatge de la festa. Pedro José Torres Marín aconseguí el segon premi del concurs i Sebastià Riera Pocoví el tercer.

La imatge dissenyada per Maria Gabriela Cano mostra les figures més típiques del Sant Antoni manacorí sobre franges de color. Serà la que els santantoniers i santantonieres lluiran a les dessuadores i en altres productes que ja es poden comprar per contribuir a la festa. Tots ells varen rebre un lot d’obsequis del Patronat i la primera classificada també rebé el premi de 500 euros destinat al guanyador del concurs. Així, des de dijous passat els productes de Sant Antoni ja són a la venda al local del Patronat i estan a punt per convertir-se en regals perfectes per aquest Nadal.

Nou concurs
El president del Patronat, Antoni Gomila, va aprofitar l’ocasió per donar l’enhorabona als guanyadors i animà tothom “a participar de la festa de la manera que més il·lusió faci a cadascú: fent carrosses per les beneïdes, enramellant la façana, fent música, fent fogueró o encalçant els dimonis”.

La batlessa, Catalina Riera, destacà “la feinada que fan els organitzadors de la festa gran de Manacor perquè tots respectem i estimem encara més les festes de Sant Antoni”. A més, la batlessa animà tothom “a gaudir d’aquell sentiment d’orgull de poble i d’estimació a la festa que tots sentim en alguns moments entre dia 16 i dia 17 de gener”. L’acte acabà amb un crit de “Visca Sant Antoni!” que tots els assistents entonaren abans de tastar els senyorets i la mistela que oferiren els organitzadors.

Des del Patronat de Sant Antoni anunciaren que fins al pròxim dia 11 de febrer es poden presentar a concurs els dissenys que aspiren a endur-se els 500 euros de premi i a convertir-se en la imatge de Sant Antoni per a l'any 2019.Bookmark and Share

Ajuntament de Manacor. C/ Convent, 1 07500 Manacor  - Telèfon: 971 849 100