Els comerciants i l’Ajuntament animen tothom a fer-se fotos i felicitar el Nadal amb la campanya #nadaldecor
Les millors fotografies fetes al cor de la Rambla del Rei en Jaume tendran premi.
Les associacions de comerciants del municipi i l’Ajuntament de Manacor han posat en marxa el primer concurs Felicita el Nadal de Cor, amb la qual “tothom podrà venir a fer-se una foto a l’escultura del cor que hi ha a la Rambla del Rei En Jaume, enviar-la al concurs mitjançant les xarxes socials de l’Ajuntament i guanyar les entrades al trenet de Nadal o la panera valorada en més de 300 euros que hem elaborat amb productes que han aportat els propis comerciants”, ha explicat la regidora de Comerç, Maria Isabel Bauzà.

De fet aquesta campanya “és una de les moltes accions d’aquestes festes de Nadal que ha comptat amb la complicitat dels comerciants perquè tots ells han col·laborat en la decoració nadalenca dels carrers i en molts altres actes”, ha explicat la batlessa de Manacor, Catalina Riera. “A Manacor tenim un gran patrimoni humà en forma d’associacions i de gent que dedica temps personal a fer de Manacor un municipi encara millor i avui ho demostrau els comerciants i les associacions comercials del municipi”, ha afegit la batlessa. “Agrair no basta perquè aquest Nadal totes les associacions han decorat carrers i han aportat productes a la panera”, ha destacat la regidora de Comerç.

Per participar en el concurs i felicitar el Nadal de Cor cal fer-se una fotografia sols, amb amics, amb família, amb companys de classe o d’equip al Cor de Manacor, l’escultura que recentment s’ha instal·lat a la rambla del Rei en Jaume. Després cal accedir al facebook de l’Ajuntament de Manacor. clicar el botó del concurs i seguir les passes que s’hi indiquen. Des d’Instagram i des de Twitter cal publicar la foto citant l’@ajmanacor i amb l’etiqueta #nadaldecor.

Les 50 primeres fotografies que es rebin guanyaran automàticament dos tiquets pel trenet de Nadal i entrades per a les atraccions infantils. I les deu fotografies que rebin més vots participaran al sorteig d’una gran panera de productes de comerç local valorada en més de 300 euros.

En aquesta campanya conjunta entre l’Ajuntament i les diferents associacions de comerciants hi participen l’Associació de comerciants de l’avinguda del Torrent i la plaça Ramon Llull, l’associació de comerciants de Baix des Cós, l’Associació de comerciants del Centre, l’associació de comerciants del carrer Joan Lliteras, l’associació de comerciants de Na Camel·la, l’associació de comerciants de ses Avingudes, l’associació de comerciants de s’Illot i el col·lectiu Manacoritza’t.

Bookmark and Share

Ajuntament de Manacor. C/ Convent, 1 07500 Manacor  - Telèfon: 971 849 100