L’AJUNTAMENT DE MANACOR REFORÇARÀ LA SEVA COL·LABORACIÓ AMB LA FUNDACIÓ BANC DE SANG DE BALEARS
Així s’ha decidit en el transcurs d’una reunió celebrada aquest divendres a l’Ajuntament de Manacor amb representants d’aquest ens social.

Els representants municipals s’han compromès a cercar un nou espai a dins de la ciutat on es puguin dur a terme les accions que permetin que els ciutadans que ho desitjin puguin fer la donació de sang. Fins ara aquestes actuacions s’havien duit a terme a la plaça de Ramon Llull, però per raons de tipus logístic es cercarà una nova ubicació.

L’Ajuntament de Manacor també s’ha compromès a realitzar una sèrie d'actuacions amb l'objectiu de familiaritzar els ciutadans en el procés de donació de sang, per tal que sigui com un hàbit de participació social. A la reunió hi han participat: el delegat de Sanitat de l’Ajuntament de Manacor, Joan Ginard, el delegat de Serveis Socials, Roberto Flores, la delegada d’Interior, Sebastiana Sureda, el director general de Gestió Econòmica i Farmàcia, César Vicente, el director de la Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears, Enric Girona, la coordinadora, Maria Vanrell, i el president de l’Associació de Donants de Sang de Mallorca, Llorenç Vallori.

Bookmark and Share

Ajuntament de Manacor. C/ Convent, 1 07500 Manacor  - Telèfon: 971 849 100