L’Ajuntament reconeix l’enorme tasca de l’equip de bàsquet Mini Femení Especial del club de bàsquet Manacor i els èxits aconseguits.
Una temporada extraordinària com a conseqüència d’un treball diari excepcional, una passió pel bàsquet insuperable i un gran esperit d’equip.
L’Ajuntament de Manacor, ha volgut retre un senzill homenatge a les jugadores de l’equip Mini Femení Especial – Creuers Illa Balear del Club bàsquet Manacor que durant aquesta temporada han guanyat diferents competicions començant a principi de temporada quan guanyaren la COPA i la SUPERCOPA AON, també guanyaren el CAMPIONAT DE LLIGA, el SUBCAMPIONAT DE BALEARS i varen aconseguir disputar el torneig de minibàsquet femení més prestigiós d’Espanya, el torneig RODANOBLE i quedar quartes perdent només contra l’equip de Madrid i el de Catalunya.

Així les jugadores Maria Català Llodrà, Margarita Febrer Fullana, Lucia Girard Roebben, Maria Llodrà Jaen, Aina Llull Cañellas, Maria del Mar Nadal Lorenzo, Mª Encarnació Parera Sansó, Aina Perez Mesquida, Margalida Planas Roig, Maria Antonia Vadell Perelló, Maria Antonia Villalonga Mateu i Ainara Zedeño Paillacho han rebut un agraïment en forma d’un petit obsequi per part del consistori.

El consistori també ha agraït la feina al Club Bàsquet Manacor, entrenadors, Xisco Miró i Joan Miquel Gomila i delegat, Andreu Pastor, per tota la feina que fan i les ganes i hores de feina que hi ha darrere aquests resultats.

La batlessa de Manacor ha volgut donar-los les gràcies a tots i ha explicat que “Sou unes nines que sou un model per a totes les persones: gent que s’esforça, lluita, que aprofita les oportunitats i que obté reconeixements ben merescuts. Gràcies per dur el nom de Manacor fins ben amunt”.

Per part seva el regidor d’Esports, Miquel Perelló, ha agraït “la dedicació al Club Bàsquet Manacor, l’exigència, el rigor i l’esforç que han fet i que fan per fer créixer aquest club i per millorar cada dia”.
Bookmark and Share

Ajuntament de Manacor. C/ Convent, 1 07500 Manacor  - Telèfon: 971 849 100