La floristeria Sa Morera, la cereria Sa Bresca i la floristeria Fullana guanyen el concurs de mostradors
Els aparadors de Nadal es podran continuar visitant fins dia 6 de gener
El tercer concurs d’aparadors de Nadal de Manacor ha batut rècords de participació, trenta-sis botigues del municipi hi han pres part “i els volem agrair l’esforç que han fet aquestes festes per fer lluir els seus negocis durant aquest Nadal”, ha destacat la batlessa de Manacor, Catalina Riera. El jurat del concurs, després de visitar els trenta-sis aparadors que han participant en el concurs d’enguany, ha decidit concedir el primer premi del concurs a la floristeria Sa Morera, que rebrà un premi de 300 euros. El segon premi del concurs, dotat amb 200 euros, ha recaigut al mostrador de la cereria Sa Bresca i el tercer premi, dotat amb 100 euors, ha anat a parar al mostrador de la floristeria Fullana.

La floristeria Fullana, a més, ha obtingut el premi per votació popular, també dotat amb 100 euros. Les fotografies de tots els mostradors que han participat al concurs es poden veure al compte oficial de facebook de l’Ajuntament de Manacor. El premi per votació popular l’han concedit els usuaris d’aquesta xarxa social, que amb els seus “m’agrada” i “m’encanta”, podien votar el mostradors o mostradors que més els han agradat. El termini de votacions va acabar dilluns passat, dia 18 de desembre, a les 13 h i la floristeria Fullana va obtenir 519 “m’agrada” i “m’encanta”. El mostrador va guanyar clarament la votació popular perquè el mostrador que ha quedat en segon lloc ha obtingut 177 “m’agrades” i “m’encantes”.

Els mostradors guanyadors es podran visitar fins dia sis de gener i dos dies abans, dia quatre, es farà l’acte d’entrega dels premis a l’Ajuntament de Manacor. Des de l’Ajuntament volen agrair a tots els participants l’interès que han posat en el concurs, “un fet que s’ha fet evident en les dificultats que ha tengut el jurat a l’hora de concedir els premis perquè hi ha hagut nivell”, destaquen des del departament de Comerç.

Els trenta-sis comerços que han pres part al concurs són: Presents xtu, Fil i botons, Amer can Garanya, Maria del Mar Vanrell fotografia, Comercial Balear, Floristeria Sa Morera, Royal baby, Esprit, Intersport Elite, Urban Plus Men, Urban Kids, Urban Plus Woman, Calabruix, S’Altra senalla, Mon petit Paris, Muebles Ducal, La Lola, Bricosegur, Gsus estilista, Condecoro, Floristeria Fullana, Agora, Fundació Deixalles, Depekes todo para el bebé, Cereria sa Bresca, Novedades Fay, Zethna, Orowestcenter, Perruqueria Piules, Mans, Urban Only Manacor, Xip informàtic, Denins, Floristeria Avinguda, Chelo López i Art Manacor.
1 Floristeria sa Morera
1 Floristeria sa Morera
2 Cereria Sa Bresca
2 Cereria Sa Bresca
3 Floristeria Fullana
3 Floristeria Fullana
Bookmark and Share

Ajuntament de Manacor. C/ Convent, 1 07500 Manacor  - Telèfon: 971 849 100