La Fundació Reial Mallorca i l’Ajuntament posen en marxa el programa “Juguis on juguis, guanyes”
El taller de futbol beneficiarà a joves membres de famílies usuàries dels Serveis Socials
L’Ajuntament de Manacor i la Fundació Reial Mallorca posen en marxa a Manacor el programa social i esportiu “Juguis on juguis, guanyes”, que consisteix en un taller de futbol a Manacor que coordina el departament de Servei Socials de l’Ajuntament.

Aquest programa social té els avantatges de poder oferir un espai de joc en dues sessions setmanals que agrupa adolescents i joves al Camp de Futbol de la Torre dels Enagistes. “Els participants estaran acompanyats d’un entrenador i comptaran amb el suport dels professionals dels Serveis Socials municipals, d’aquesta manera els joves beneficiaris complementen l’entrenament de futbol amb la formació de valors en un temps lliure de qualitat en el que aprenen a partir de l’esport”, explica la regidora de Serveis Socials, Maria Isabel Bauzà.

La Fundació Reial Mallorca ofereix aquesta activitat amb la intenció de traslladar les l’escola socials de futbol als menors i joves en situació de vulnerabilitat de Manacor. L’objectiu principal del programa “Juguis on juguis, guanyes” és promoure l’oci saludable entre els adolescents i joves membres de famílies usuàries dels Serveis Socials de Manacor.

A més durant els tallers i les classes de futbol es fomenta el treball en xarxa amb els diferents professionals i contextos que envolten als participants per tal de prevenir i detectar diferents factors de risc. A més s’afavoreix l’aprenentatge de valors i habilitats socials dins del seu entorn social.

En el terreny esportiu l’activitat “Juguis on juguis, guanyes, pretén facilitar l’accés als menors i joves al futbol federat en tots els seus àmbits. Tot això s’aconsegueix a través de la participació dels joves en dues sessions d’entrenament setmanals de 60 minuts, planificades i dirigides pels tècnics esportius de la Fundació Reial Mallorca i amb la col·laboració d’un orientador dels Serveis Socials de l’Ajuntament de Manacor, que ajudarà a treballar continguts socials d’interès per a ells, a més de la inclusió dels joves.

Bookmark and Share

Ajuntament de Manacor. C/ Convent, 1 07500 Manacor  - Telèfon: 971 849 100