Les festes de Nadal omplen d’activitats per a tota la família els carrers de tot el municipi de Manacor
Els representants municipals han brindat per desitjar bon Nadal.

Les festes ja són ben a prop i des de l’Ajuntament de Manacor han volgut desitjar a tothom un bon Nadal. Per una banda l'equip de govern municipal s’ha reunit amb els representants dels diferents mitjans de comunicació que durant tot l'any segueixen l'actualitat del municipi de Manacor. “Com ja és tradició volem que brindem tots junts per agrair-vos la vostra feina i el vostre interès per les notícies que genera la nostra gestió”, ha explicat la batlessa, Catalina Riera, abans de passar a comentat alguns dels temes d’actualitat que afecten el municipi. Posteriorment els representants de l’equip de govern i els treballadors municipals també han desitjat bones festes a tothom.

El Nadal és ben viu a Manacor. Les activitats que recull el programa de festes omplen de tallers, concerts, i festa els carrers de tot el municipi. Durant el cap de setmana s’han succeït els tallers pensats per als més petits, com el taller de figuretes de Nadal que es va tenir lloc a la plaça de Ses Verdures o el de rest de mata, que es va desenvolupar al local del Patronat de Sant Antoni. Però les activitats per a tota la família també tenen un lloc privilegiat en el programa, com la festa de Nadal del carrer de Ciutat, que dissabte passat va omplir de gent i de festa aquesta artèria comercial. Tot sense oblidar les activitats solidàries, com la mostra d’activitats esportives en benefici d’Aprop, l’associació que té cura dels malalts de càncer i dels seus familiars.

Amb tot, les activitats nadalenques continuen durant els propers dies i fins dia 5 de gener. Dimecres, dia 20 de desembre, les corals del Conservatori de Música de Manacor a partir de les 18.30 ompliran sa Bassa de música i cançons. I a partir de les 20 h a l’Auditori de Manacor l’Orquestra de Cambra de Mallorca interpretarà obres de Haydin, Schubert, Quetglas i Parera Fons. L’endemà, dijous dia 21 de desembre a les 18 h a la Biblioteca els més petits tenen una cita amb Giant Peach. Es tracta d’un espectacle d’ombres en anglès adreçat a nins i nines de 3 a 8 anys.

Divendres dia 22 a partir de les 17.30 h el Pare Noel arriba al centre de vianants de Manacor. A s’Illot a partir de les 12 el centre sociocultural es convertirà en una gran festa de Nadal i s’hi celebrarà una xocolatada. Dissabte dia 23 el jocs amb neu i els tallers artístics començaran a partir de les 10 h a la plaça del Rector Rubí i a partir de les 11 h a la Torre del Palau es podrà veure l’exposició dels dibuixos escolars ’20 anys del comerç just a Manacor”. L’horabaixa el Microteatre i el concert del 30è aniversari del cor Ars Antiqua, que començarà a partir de les 20 h al convent de Sant Vicenç Ferrer serviran per donar pas a una de les tradicions nadalenques més nostrades. I és que diumenge dia 24, a més del VIII Duatló de Nadal que començarà a partir de les 10.30 h al poliesportiu Miquel Àngel Nadal, les Matines i el cant de la Sibil·la seran els autèntics protagonistes de la nit de Nadal.

Bookmark and Share

Ajuntament de Manacor. C/ Convent, 1 07500 Manacor  - Telèfon: 971 849 100