NOU Servei d’avisos per Whatsapp de l’EMMDM
L’Escola Municipal de Música i Dansa de Manacor, ofereix com a nova via de comunicació ràpida i àgil per als pares i alumnes el SERVEI DE MISSATGERIA A TRAVÉS DE WhatsApp. De moment el servei entra en funcionament en PERÍODE DE PROVES fins a la seva posada en marxa definitiva.

EL SERVEI:

Cal seguir els següents passos:

1.- Enviar un missatge de Whatsapp al nombre 662.351.009 indicant nom i els dos cognoms de l’alumne matriculat.

2.- Afegir el número 662.351.009 a l’agenda de contactes (això és necessari per poder rebre correctament els missatges, pot fallar si no se segueix aquest pas).

3.- Al Whatsapp únicament es rebran missatges emesos per part de l’EMMDM amb l’objecte de donar informació als pares i alumnes de l’Escola.

4.- Els usuaris no podran remetre missatges al servei de Whatsapp l’EMMDM ja que si han de demanar informació ho faran a través del telèfon 971551115 o a través del correu electrònic musica@manacor.org

5.- Els números de telèfon dels usuaris seran inclosos en la base de dades d’ús exclusiu de l’EMMDM. Aquestes dades no seran transmeses a cap organisme ni serviran per a cap altra gestió, més enllà del propi servei de l’Escola.

6.- L’EMMDM podrà enviar informació als usuaris de dilluns a divendres, de les 9.30 del matí a les 19.30 h. En el cas de tractar-se d’una informació d’urgència o especial interès es remetrà en el moment que sigui oportú.

Bookmark and Share

Ajuntament de Manacor. C/ Convent, 1 07500 Manacor  - Telèfon: 971 849 100