PRESENTACIÓ DE LA CORAL INFANTIL DE L’ESCOLA DE MÚSICA DE MANACOR
Des del mes d’octubre d’enguany, assaja una nova coral a Manacor, la Coral Infantil de l’Escola Municipal de Música i Dansa de Manacor.
Aquesta coral es va crear per respondre a una demanda que existia a l’escola, ja que, des de fa temps, hi ha una coral d’adults però el cant coral era una assignatura a la que només podien matricular-se alguns alumnes que cursen el pla d’estudis reglats.
Així que enguany s’ha oferit la possibilitat d’apuntar-se a la nova coral a tots els infants de més de set anys què ho desitgin.
Els nins i nines fa dos mesos que preparen el seu repertori; i aquest diumenge faran la seva primera actuació al concert de Santa Cecília, a l’església de Crist Rei, juntament amb la Coral infantil de Porto Cristo i la Banda de Música de Manacor.
Dins el programa de les Festes de Nadal al municipi, la coral també actuarà dia 11 de desembre amb la Banda de Música a l’acte de l’encesa de llums a la plaça de Sa Bassa que organitza l’Ajuntament. I ja per acabar oferiran un concert de nadales dissabte 20 de desembre a les 20.15h a l’església de Fartàritx, on també participaran els alumnes de percussió de l’escola de la professora Maria Rosa Ballester.
La professora de la coral, Aina Martínez, destaca que els alumnes estan molt engrescats i que la coral és una bona eina per educar diferents aspectes en els infants, com poden ser la tècnica vocal, la coordinació amb un grup o l’expressivitat.
Per altra banda el director de l’escola, Jaume Tomàs, opina que les actuacions on participarà la nova coral són una bona oportunitat per què l’escola de música doni a conèixer la seva feina i col·labori amb altres escoles o agrupacions.
Imatge de la coral infantil de l'Escola Municipal de Música de Manacor
Imatge de la coral infantil de l'Escola Municipal de Música de Manacor
Bookmark and Share

Ajuntament de Manacor. C/ Convent, 1 07500 Manacor  - Telèfon: 971 849 100