Resum de la Setmana del Medi Ambient 2013

Un any més, s’ha celebrat la setmana del Medi Ambient a Manacor, la qual ha estat tot un èxit. Com cada any els ciutadans han pogut participar i gaudir de les activitats organitzades per la Delegació de Medi Ambient, per celebrar el dia Mundial del Medi Ambient.

Dimarts i dijous es realitzaren dos tallers de reciclatge de roba, un al Centre de Cultura de Porto Cristo i l’altre al Molí d’en Polit de Manacor. Als tallers, que foren a càrrec de “Es Calaix, taller de reciclatge”, hi assistiren tant adults com nins i nines. Els assistents varen poder confeccionar una bossa a partir de roba usada i un joc de bitlles amb rotllos de paper higiènic. Els tallers foren un èxit i ja s’està pensant en realitzar noves edicions d’aquest taller.


El dimecres 5 de juny es dugué a terme una xerrada: “Introducció a l’agricultura ecològica”, a càrrec d’APAEMA; la qual fou ben rebuda per els ciutadans.

El divendres 7 de juny tingué lloc la VII Diada del Medi Ambient al Parc Municipal. Foren unes 3 hores de diversió per els més petits, on van poder participar a diferents tallers de cuines solars, happy mais, maquillatge i pogueren jugar a l’eco-memory gegant.

Durant la diada s’exposaren els dibuixos guanyadors i finalistes del IV Concurs de Dibuix Escolar “Colors i formes de la naturalesa”. A més s’Altra Senalla oferí berenar del comerç just per a tots els assistents.

Per acabar d’animar la diada hi hagué l’actuació del grup els Spaghetti que donaren un toc divertit i animat al capvespre, després es va fer l’entrega dels premis als guanyadors del concurs de dibuixos.


Des de la Delegació de Medi Ambient s’agraeix a tots els assistents i col·laboradors la seva participació, esperant tornar-nos a veure l’any que ve.Bookmark and Share

Ajuntament de Manacor. C/ Convent, 1 07500 Manacor  - Telèfon: 971 849 100