Sènior rock: Joves i grans per la música.
El proper dimecres 26 de juny a les 20 h, el nou auditori serà l’escenari d’un concert molt peculiar, no pel seu repertori, sinó pels intèrprets.

El Sènior Rock és un projecte de diàleg entre dues generacions diferents: padrins i néts…uns joves manacorins, components de 4 grups musicals de Manacor, han ensenyat les seves cançons a unes persones majors d’esperit molt jove…cançons ben rockeres amb ritmes vius i no sempre fàcils d’interpretar.

Són molts els dissabtes que s’han reunit per preparar el que ha de ser, per a tots ells, un final de festa després de l’esforç realitzat. Han estat un parell de mesos preparant la lletra, la cançó…i el que és més important i era l’objectiu principal…han interactuat entre ells amb paciència, carinyo i respecte. Els majors han estat alumnes dels joves músics, i aquests s’han convertit en mestres d’unes persones que no coneixen el rock més que d’anomenada , o que no havien pronunciat mai una paraula en anglès.

Tot va començar  en una reunió de la junta de l’APIMA de l’Escola de Música, on després de constatar que corren mals temps per a la cultura i que la gent estava desmotivada davant la crisi actual, Llorenç Llop va proposar de fer alguna cosa engrescadora que trencàs aquesta inèrcia amb algun projecte innovador, que ens aportàs un esperit més positiu. Ell ja havia duit a terme el primer Sènior Rock que se va fer a Capdepera fa dos anys, i ens va contagiar a tots les ganes de posar-ho en marxa a Manacor. Toni Terrades, professor de l’EMMDM, es va fer càrrec de la direcció musical i a partir d’aquí posàrem fil a l’agulla.

Han estat molts els col·laboradors que desinteressadament ens han ajudat a dur endavant el projecte: Ajuntament de Manacor, Renou Col·lectiu, Teatre de Manacor, Escola Municipal de Música i Dansa, Papereria Muntaner, Imatges, Audio Mosso, i moltes altres persones a les quals hem demanat ajuda puntual, consells... vagi cap a ells el nostre agraïment més sincer, ja que no és fàcil en el temps que correm l’ajuda altruista sense un guany a canvi.

Però sens dubte, el mèrit i l’esforç principal ha estat el dels joves i els majors, que han posat el seu temps i les seves ganes per dur endavant el projecte. Han estat dissabtes molt divertits, amb dificultats d’aprenentatge de certes cançons però també amb il·lusió per superar-les. I hem de remarcar que tot això ho han fet units per l’amor a  la Música, que ha estat l’element que els ha unit. De ben segur ho enyorarem.

L’APIMA de l’Escola Municipal de Música i Dansa de Manacor, vos convida a tots al concert de dia 26, que té un doble objectiu:  retre homenatge a la nostra gent gran que se sent més viva que mai, i reivindicar la necessitat d’una oferta cultural pels nostres joves, que són el futur de la nostra societat.

Vos esperam el proper dimecres 26 de juny a les 20 h a l’Auditori de Manacor. Les entrades són a 3 euros i se poden comprar els matins de 9 a 14 a la secretaria de l’Escola de Música, o el mateix dia del concert  mitja hora abans del concert.

Vos hi esperam, engrescau-vos per la Música com ho han fet tots aquests “joves d’esperit”!


Bookmark and Share

Ajuntament de Manacor. C/ Convent, 1 07500 Manacor  - Telèfon: 971 849 100