Setmana de l'arbre 2013

El 21 de març fou el Dia Mundial de l’Arbre, també anomenat el Dia Forestal Mundial, data que s’utilitza per destacar la importància ambiental, social i econòmica dels arbres en particular, i de les zones boscoses en general, ja que són fonamentals per aconseguir un desenvolupament sostenible de qualsevol territori.

Per això la setmana del 18 al 22 de març, es celebrà la Setmana de l’Arbre 2013. Aquest any, un total de 140 alumnes de tot el municipi han participat i gaudit dels tallers educatius oferts als centres escolars per la Delegació de Medi Ambient.

Els tallers realitzats donaven a conèixer la importància de cuidar els arbres i el medi ambient, com també conèixer algunes espècies vegetals autòctones.

Els dies 18 i 19 de març es dugué a terme el taller de “L’arbre dels consells”, als centres educatius de Porto Cristo, S’Illot i Son Macià; amb els alumnes de 3er de primària.

El 21 i 22 de març els tallers de “L’arbre dels consells” i “Coneix els jardins de la Torre dels Enagistes”, es realitzaren al recinte del Museu de la Torre dels Enagistes, on participaren els alumnes de 3er de primària dels centres escolars La Puresa de Maria, CEIP Jaume Vidal i Alcover, Col·legi Sant Vicenç de Paül i Col·legi Sant Francesc d’Assís; els quals passaren unes diades divertides i entretingudes.

Taller L'arbre dels consells
Taller L'arbre dels consells
Taller Coneix els jardins de la Torre dels enagistes
Taller Coneix els jardins de la Torre dels enagistes
Bookmark and Share

Documents de descàrrega i enllaços

  • Dibuixos activitat l'arbre dels consells Jaume Vidal i Alcovar

  • Dibuixos activitat l'arbre dels consells La Puresa de Maria

  • Dibuixos activitat l'arbre dels consells de Sant Francesc d'Assís

  • Dibuixos activitat l'arbre dels consells del Talaiot

  • Dibuixos activitat l'arbre dels consells de Mestre Pere Garau

Ajuntament de Manacor. C/ Convent, 1 07500 Manacor  - Telèfon: 971 849 100