Tallers de dansa amb Magdalena Garzón
El proper dissabte 24 de març es realitzaran dos tallers de dansa contemporània al Conservatori de Manacor.

DANSA EN FAMÍLIA
De les 10.30 fins les 11.30h

Estarà dirigit a nins i nines d'entre 3 i 7 anys i als seus pares. Aquest taller apropa de manera lúdica la dansa creativa a tota la família. La base del treball és la descoberta del cos i les seves possibilitats de moviment i expressió a través del joc i la música.

IMPROVISACIÓ I COMPOSICIÓ INSTANTÀNIA EN DANSA
De les 12 fins les 15h

En aquest taller abordarem el treball de la improvisació en dansa a partir de l'afinació dels sentits i de la percepció del temps del gest en moviment i en la quietud. Mitjançant exercicis concrets posarem en pràctica l'escolta dels paràmetres musicals bàsics: el tempo, el frasseig i el silenci.

Magdalena Garzón: Es dedica des de fa més de 15 anys a la dansa contemporània. Es forma en diverses escoles de Mallorca, Catalunya, Berlin i assisteix a cursos amb professionals internacionalment reconeguts (Julyen Hamilton, Lisa Nelson, Josef Nadj, Cia. Mal Pelo) La seva pràctica personal es centra en l'entrenament del Body Weather. Actualment viu a Barcelona on segueix formant-se a l'Institut del Teatre cursant el Grau Superior en Interpretació i Coreografia. Compagina la tasca creativa amb diverses activitats pedagògiques relacuinades amb el moviment i la dansa.

INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS
Conservatori de Manacor
Tel. 971551115
Matins de 9.30 a 12.00h
Capvespres de 15.50 a 19.20h

Bookmark and Share

Ajuntament de Manacor. C/ Convent, 1 07500 Manacor  - Telèfon: 971 849 100