Tornam a obrir les portes amb un nou curs escolar!
L'Escola de Música i Dansa de Manacor ofereix els cursos de dansa i tallers per al 2015-2016, amb idees noves i renovades i amb la professionalitat que des de fa gairebé 15 anys la caracteritza.
Les novetats són la incorporació de na Tatiana, que s’encarregarà dels grups de hip-hop, i na Marga Llobera, que s’encarregarà dels grups de dansa contemporània dels dijous (nins i adults), i serà també cap del departament de dansa. Les professores d’altres anys que continuen són na Camino Pérez, amb els grups infantils els dimarts; na Sebastiana Duran, amb el grup d'adults, i na Betina Lapeyre, amb els grups de dansa clàssica.

En el projecte d’enguany hi ha prevista la participació d’un grup de dansa a la Mostra de Teatre Escolar, classes obertes al públic, la celebració del Dia Internacional de la Dansa i un ambiciós projecte de creació d’espectacle conjuntament amb la Banda de Música de Manacor com a gran “punt i final” de la feina del curs, a l’Auditori de Manacor.

El departament de dansa vol donar visibilitat a l’Escola, dinamitzar-la i obrir-la a relacions amb altres escoles, participar als projectes de l’ACDIB (Associació cultural de Dansa de les Illes Balears). En definitiva, viure la dansa i donar l’empenta perquè els nostres alumnes coneguin, visquin i estimin aquest art que han escollit com a complement a la seva formació i, tal vegada, com a manera de viure.
Les classes es poden provar durant una setmana sense cap compromís en qualsevol moment. L’únic que cal fer és posar-se en contacte amb la Secretaria de l’Escola al telèfon 971 55 11 15. Per a més informació, també es pot consultar el web musica.manacor.org.Bookmark and Share

Ajuntament de Manacor. C/ Convent, 1 07500 Manacor  - Telèfon: 971 849 100