VI Campus Rock Manacor 2016
Destinat a nins i joves a partir dels 11 anys amb coneixements i un cert domini d'instruments de vent, corda, teclats, veu o percussió i moltes ganes d'aprendre!
VI edició del CAMPUS ROCK MANACOR

MANACOR acull per sisé any consecutiu el CAMPUS ROCK destinat a joves músics. Del 29 al 31 de Gener, joves estudiants i músics amb ganes de desenvolupar el seu talent tindran la seva cita anual amb professionals del sector a l'Escola Municipal de Música i Dansa de Manacor. Podeu consultar la programació de les classes i activitats. La inscripció ja està oberta.

Els manacorins ROIG, finalistes al Sona 9, al Campus Rock

Els darrers guanyadors del Premi Joventut i Finalistes del Sona 9, ROIG, faran una xerrada al Campus on explicaran la seva experiència al concurs i la seva carrera musical. ROIG, que va quedar segon al concurs organitzat per la revista Enderrock i TV3, compta amb la presència de 2 ex-alumnes del Campus: Simó Femenias i Jorra S. Peset.

Concerts i composició de cançons

Els participants formaran part dels diversos grups que, amb estils diferents, treballaran el cap de setmana. Aquests són alguns dels artistes que es versionaran als combos: DIRE STRAITS, GUNS N' ROSES, QUEEN i JANIS JOPLIN. Aquest treball es podrà sentir al concert final que es farà al Teatre de Manacor el diumenge 31 de Gener. Un part important del Campus gira entorn de la composició de cançons i les cançons compostes pels mateixos participants es podran sentir també al concert final.

Professors

Els professors permanents són músics reconeguts del pop-rock: Jimmy Piñol (Lax n Busto), Toni Xuclà (La Banda Impossible), Joan-Pau Chaves (Els Pets), Marc Grasas (Nua) i  Nuna

Totes aquestes activitats compten amb el suport de Fundació SGAE, l'empresa Àmbits de gestió educativa i cultural l'Ajuntament de Manacor i l'Obra Social de La Caixa

Informació de totes les activitats:
www.campus-rock.com

Campus Rock
Tel. 00 34 629 221 387

www.campus-rock.com

Bookmark and Share

Ajuntament de Manacor. C/ Convent, 1 07500 Manacor  - Telèfon: 971 849 100