El batle ofereix una recepció a la professora i les alumnes de l’IES Manacor guanyadores del primer premi de pàgines web (Platinum Prize)
El batle de Manacor, Antoni Pastor, i el delegat d’Educació, Roberto Flores, han ofert aquest dimecres una recepció a Emma Saura Woods, professora de l’IES Manacor, i a Petra Veny i Maria Mercè Veny, alumnes del centre, per haver obtingut el primer premi de pàgines Web (Platinum Prize) en el concurs ‘Doors to Diplomacy’, convocat pel Departament d’Estat dels Estats Units i copatrocinat per Global SchoolNet.

El treball premiat de les dues estudiants de Manacor va ser elaborat en col.laboració amb els alumnes Carlos Cabrera i Fabricio Núñez, del CEP Santa Rosa Hermanos Maristas de Sullana, del Perú.

Aquesta convocatòria premia les pàgines web que promouen la diplomàcia i les relacions entre països. En la convocatòria hi ha distintes categories i temàtiques que van des de la ciència i la tecnologia, fins a l’art i la cultura. Els dos centres guanyadors han creat una pàgina web en anglès amb el títol 'Water, the New Petrol'.

El resultat del projecte és una pagina web que pretén reflexionar sobre l’escassetat d’aigua en el món.

A l’acte també hi han assistit distints membres del govern municipal, així com el director de l’IES Manacor, Miquel Riera.
Bookmark and Share

Ajuntament de Manacor. C/ Convent, 1 07500 Manacor  - Teléfono: 971 849 100