L’Escola Municipal de Mallorquí agraeix la dedicació dels mulassers la seva dedicació a la festa de Sant Jaume
L’escola els va obsequiar amb un plat elaborat al taller de fang d’Aproscom
L’Ajuntament de Manacor, a través de l’Escola Municipal de Mallorquí i de la Comissió Permanent de l’escola, va voler lloar la tasca dels mulassers que feren ballar la Mulassa de Manacor durant les festes de St. Jaume 2017.

Així els joves que feren ballar la figura durant la crida i l’encamisada de les Festes de Sant Jaume el passat juliol varen assistir a un petit acte d’agraïment al Molí d’en Beió, la seu de l’Escola Municipal de Mallorquí. A l’acte hi assistiren els vuit mulassers, portadors de la Mulassa: Joan Xavier Andreu Gayà, Lluís Forteza Llull, Antoni Grimalt Brunet, Petra Maria Llull Cabrer, Lluc Martí Galmés, Antoni Nadal Fullana, Joaquim Sabater Romero i Joan Miquel Truyols Mas. També hi assistiren el coordinador Sebastià Riera Pocoví, els membres de la Comissió Permanent de l’Escola i els de la Comissió de la Mulassa.

Com a mostra d’agraïment es va obsequiar els mulassers amb un plat elaborat pel taller de fang d’Aproscom i l’edició especial que va editar l’Ajuntament de Manacor, el 2016, sobre les peces del mes del Museu de Manacor per commemorar els 90 anys d’història d’aquesta institució.

Bookmark and Share

Ajuntament de Manacor. C/ Convent, 1 07500 Manacor  - Teléfono: 971 849 100