L’estació de Manacor compta amb un nou punt d’informació de transport públic on es poden tramitar les targetes intermodals
Fins ara els usuaris podien tramitar la targeta intermodal a l’Ajuntament però havien d’esperar uns 20 dies per obtenir-la i ara la targeta es podrà obtenir de forma immediata cada dilluns.
Els usuaris del transport públic interurbà ja disposen d’un nou punt d’informació a Manacor. Així, ja no serà necessari desplaçar-se a l’Estació Intermodal de Palma per poder fer gestions com l’emissió o renovació de la targeta intermodal. Fins ara els usuaris del transport públic podien tramitar la targeta a l’Ajuntament però la targeta es torbava uns vint dies a arribar. “Des de l’Ajuntament hem insistit molt perquè aquest punt sigui una realitat perquè amb aquesta nova oficina la targeta es podrà fer o renovar al mateix moment; per això vull fer constar el meu agraïment a tots els que ho han fet possible”, ha explicat el regidor de Transports, Mateu Juan. La nova oficina d’informació de transport públic està situada a l’estació del tren de Manacor i des d’avui mateix estarà oberta al públic cada dilluns de 9 h a 14 h i de 15 h a 19 h.

“És una bona notícia per als usuaris del transport públic de Manacor i de tota la comarca perquè, com a mínim els dilluns, a l’estació de Manacor trobaran el mateix servei que poden trobar a Palma”, ha explicat la batlessa, Catalina Riera. I és que segons Riera “si volem que el transport públic sigui una alternativa real al cotxe particular hem de fer petites accions com aquesta, que ofereix als usuaris més comoditat i la possibilitat d’obtenir abonaments de transport a preus més competitius”.

A més de la batlessa i del regidor de Transports, Mateu Juan; el director general de Mobilitat i Transports, Jaume Mateu; acompanyat pel director gerent del Consorci de Transports de Mallorca, Maarten van Bemmelen i pel director gerent de Serveis Ferroviaris de Mallorca, Mateu Capellà, han arribat fins a Manacor per inaugurar l'oficina d'informació de transport pública interurbà a Manacor.
Cada dilluns de 9 h a 14 h i de 15h a 19 h a l’oficina d’informació s’ofereixen els serveis següents: informació dels serveis de transport públic interurbà; emissió, renovació i duplicats de la targeta intermodal; assessorament sobre bitllets i abonaments; recepció de queixes i suggeriments i sol·licituds de certificats i de factures de bitllets.

Aquest nou punt d’informació és fruit d’una col·laboració entre el Consorci de Transports de Mallorca, l’Ajuntament de Manacor i els Serveis Ferroviaris de Mallorca. Cal recordar que l’oficina d’informació de Manacor va estar oberta entre els anys 2007 i 2011. Ara s’obre de nou els dilluns, aprofitant que és dia de mercat, per a que l’usuari del TIB pugui fer les seves gestions més a prop de ca seva. A més de la nova oficina d’informació de Manacor, els usuaris del transport públic també tenen a la seva disposició el telèfon d’informació 971 17 77 77 i la web www.tib.org


Bookmark and Share

Ajuntament de Manacor. C/ Convent, 1 07500 Manacor  - Teléfono: 971 849 100