Milers d’alumnes i centenars de professors comencen les classes als diferents centres del municipi de Manacor
Dia 22 de setembre començaran el nou curs els alumnes de formació professional
El nou curs escolar 2017-2018 ha començat a Manacor per als alumnes d’educació infantil, d’educació primària, d’educació secundària i de batxillerat sense més incidents que algunes llàgrimes a les portes de les escoles per part dels alumnes més petits. I és que enguany 443 alumnes de tres anys s’incorporen a les escoles del municipi. Concretament 335 a Manacor, 73 a Porto Cristo, 20 a s’Illot i 15 a Son Macià. Tots aquests han començat les classes amb nous mestres, nous companys i en una escola nova.
 
Els alumnes de Son Macià, a més d’estrenar el curs, han estrenat l’escola nova de la localitat. I és que avui ha començat l’activitat en el nou edifici, que disposa de tres aules d'infantil i de sis aules de primària. El nou edifici compta amb tres plantes, deu metres d'alçada i 2.331 metres construïts.

La regidora d’Educació, Catalina Riera, ha acompanyat els alumnes, els pares i mares i els mestres de l’escola Simó Ballester en el dia que comencen les classes al municipi. I és que aquesta escola, que continua implantant els estudis musicals a l’oferta escolar, compta des d’enguany amb un nou equip directiu. “Volem impulsar nous tallers i fer de la música un element central d’integració i de cohesió al CP Simó Ballester, a més els estudis musicals faran que la plantilla de mestres actual es vegi reforçada amb professors especialitzats en arts escèniques i en música”, han explicat des del centre. Pel que fa a la resta d’escoles i instituts del municipi, el curs ha començat amb normalitat.

Tot i que la majoria d’alumnes han iniciat les classes, no serà fins divendres dia 22 de setembre que els estudiants de formació professional començaran el curs. Pel que fa al calendari escolar, la festa escolar unificada s'ha establert per al divendres 2 de març, per la qual cosa hi haurà un pont d'almenys quatre dies que inclourà la festivitat de l'1 de març, Dia de les Illes Balears.
Pel que fa a les vacances de Nadal, començaran el dissabte 23 de desembre i es perllongaran fins al diumenge 7 de gener. Pel que fa al període de descans de Setmana Santa, abastarà del 29 de març al 8 d'abril, ambdós inclosos. En total, com estableix la llei, els alumnes de Manacor comptaran amb 176 dies lectius.


Bookmark and Share

Ajuntament de Manacor. C/ Convent, 1 07500 Manacor  - Teléfono: 971 849 100