Foto Centro
Amb el lema MILLORA LA QUALITAT DE LA TEVA EMPRESA! INCORPORA-HI EL CATALÀ, l'Ajuntament de Manacor ha iniciat una actuació de sensibilització lingüística adreçada a tots els negocis del municipi.

Amb l'objectiu d'incentivar l'ús i el coneixement de la nostra llengua entre els treballadors i en la documentació empresarial, el Servei Lingüístic ha començat a distribuir uns targetons informatius.

En aquests targetons s'informa que alguns dels avantatges d'incorporar el català al negoci és que esdevé més competitiu, fa que n'augmenti el prestigi i la qualitat, ja que una empresa amb el català en la seva política comercial és més oberta, dinàmica i plural. Però sobretot és important la proximitat i la confiança que es crea, l'enriquiment de la comunicació amb els clients.

També s'ofereix el Servei Lingüístic perquè de forma gratuïta sigui punt d'atenció a l'empresa: s'hi poden fer consultes sobre qualsevol aspecte de la llengua, i sol·licitar-hi correccions, traduccions i models de documentació empresarial.
Ubicació i plànol: Molí d'en Beió
Passeig del Ferrocarril, 79
07500 Manacor
(Manacor)
 Contacte
Telèfon: 662 35 16 49
Email: cat@manacor.org

Ajuntament de Manacor. C/ Convent, 1 07500 Manacor  - Telèfon: 971 849 100