“TRIA EL TEU CENTRE”, L’ESCOLARITZACIÓ A UN CLIC

14-Mai-2020

A causa de la situació actual els centres educatius del municipi no podran dur a terme jornades de portes obertes presencials. Així, el departament d’Educació de l'Ajuntament de Manacor ha decidit crear “Tria el teu centre” (https://triaelteucentre.cat/), un portal web on es pot veure el mapa escolar del municipi.

El web s’ha dut a terme a partir de la feina i coordinació de tots els centres d’educació infantil i primària, que han apostat per crear un portal web en el qual, amb un sol clic, la ciutadania tingués accés a tota l’oferta educativa disponible al municipi. Així, al web s’hi pot trobar informació de cada centre: presentació, enllaços web, projecte educatiu o els enllaços necessaris per accedir a les passes per realitzar el procés d’escolarització; conformant així una radiografia de l’oferta educativa de Manacor.

Segons el regidor d’Educació, Mateu Marcé, “cream una web centrada en el municipi amb l’objectiu de facilitar a les famílies el procés d'escolarització". A més, “totes les famílies que duguin a terme el procés per primera vegada rebran una carta amb tota la informació necessària”, ha exposat.