ES REOBREN ELS APARCAMENTS SUBTERRANIS DE NA CAMEL·LA I SANT JAUME

15-Mai-2020

Arran de l'obertura de l'activitat comercial i de restauració, són moltes les persones que acudeixen al centre. Per aquest motiu, amb la reobertura dels aparcaments es pretén estalviar temps i combustible als conductors, evitar embossos als carrers del centre i, sobretot, fer més agradable l'ambient millorant la qualitat de l'aire gràcies a la reducció del trànsit de vehicles.

Per tal de garantir la seguretat dels usuaris i treballadors dels aparcaments soterrats, s'han adoptat les mesures de prevenció de contagi del coronavirus SARS-CoV-2 recomanades per les autoritats sanitàries:

  1. Respectar la distància de seguretat mínima de 2 m. Per tal de facilitar que els usuaris puguin mantenir la distància de seguretat al caixer, s'ha habilitat una zona d'espera.
  2. Serà obligatori l'ús de mascareta per evitar contagis.
  3. Es recomana evitar tocar les diverses superfícies dels aparcaments soterrats. De totes maneres, s'ha adaptat un protocol estricte de neteja i desinfecció per les màquines i el terra.
  4. Recordar que es pot pagar al caixer amb mòbil o targeta de crèdit.
  5. A l'aparcament es facilitarà gel hidroalcohòlic per a la desinfecció dels usuaris.
  6. Per la seva part, els treballadors de la SAM han adaptat la neteja a la nova situació i s'augmentaran les freqüències de desinfecció de les màquines i espais.
  7. A més a més, s'han instal·lat cartells informatius recordant als usuaris les normes de seguretat.


El servei d'ORA de Manacor serà el següent a reprendre l'activitat en les setmanes vinents. Pel que fa a la zona costanera de Porto Cristo, de moment, no es preveu reobrir ni l'aparcament i ni l'ORA.

Des de la SAM es prega als usuaris que respectin les mesures de prevenció indicades, i que es consulti als treballadors en cas de dubte. Es poden dirigir als treballadors dels aparcaments soterrats per comentar qualsevol idea que pugui sorgir per tal de millorar el servei i garantir la seguretat de tots en aquesta situació excepcional que vivim.