L’IBAVI ANCORA A MANACOR

15-Juni-2020

Aquest dilluns migdia la regidora de Serveis Socials, Carme Gomila i la regidora d’Habitatge, Núria Hinojosa, acompanyades per la Directora Gerent de l’Institut Balear de l'Habitatge (IBAVI), Cristina Ballester, han presentat la incorporació d’un nou treballador provinent de l’IBAVI a l'Ajuntament de Manacor.

Aquest nou treballador, que se situarà a l’Espai d'Arts i Humanitats de l'edifici del carrer Major 22, tindrà per funció reforçar la tramitació d’usuaris de l’IBAVI. Es podrà trobar presencialment cada quinze dies per tal de resoldre dubtes generals i ajudar a l’usuari amb els tràmits corresponents. Per sol·licitar l’atenció es necessitarà prèviament demanar cita, que es donaran per cada quinze minuts.

Ballester ha volgut destacar la col·laboració amb l’Ajuntament de Manacor que espera continuï i s’amplii. Per la seva banda, la regidora d'Habitatge, Núria Hinojosa, ha volgut destacar la importància d’apropar els serveis a la ciutadania. “Aquest equip de govern ha apostat per reforçar les polítiques públiques d’habitatge i fer front, amb voluntat política, a les mancances residencials del municipi”, ha conclòs. Finalment, la regidora de Serveis Socials, Carme Gomila, ha fet èmfasi en el fet que l’habitatge no és exclusiu de l’àrea d’Habitatge o Serveis Socials sinó que s’ha d’entendre com quelcom a abordar transversalment i que "l'habitatge és un punt clau en la cohesió i la justícia social”.

La presentació s’ha dut a terme al Claustre de Sant Vicenç Ferrer.