ACTUACIÓ POLICIA LOCAL

01-Juli-2020

Aquest 29 de juny a les 20.06 h l’112 va informar la Policia Local de Manacor que una dona es trobava molt alterada, donat que el nadó que l’acompanyava no respirava. Segons l’acta oficial, la Policia va trobar a la via pública una dona amb el seu fill de pocs dies de vida entre els braços, que semblava no respirar, i també un ciutadà que afirmava ser sanitari.

Els agents van exercir maniobres de respiració i administració d‘oxigen, essent el sanitari el que posava el volum d'oxigen al manòmetre i qui finalment va aconsellar una ràpida evacuació al centre hospitalari. Els agents van decidir no esperar l'arribada de l’ambulància i acompanyar-los en vehicle policial. L’altre vehicle que s’havia apropat a l’escenari va obrir el pas fins a l’hospital de Manacor.

Durant el trajecte, un agent es va adonar que la màscara que duia el nadó li era grossa i no es podia ajustar, fet que provocà que el nadó deixàs de respirar. Amb tot, el policia que el vetllava va realitzar dues insuflacions d’aire que varen aconseguir reanimar el nadó.