Shaneze Sibille guanya el XIX Concurs de Cartells de Cossiers

03-Juni-2021

Per dinovè any consecutiu l’Escola Municipal de Mallorquí ha convocat el Concurs de Cartells dels Cossiers, que va adreçat a alumnes escolaritzats al municipi de Manacor. L’objectiu del concurs és donar a conèixer aquesta dansa ritual del municipi i alhora convertir el treball guanyador en el cartell que anuncia les sortides dels Cossiers. La guanyadora d’enguany, d’un total de 14 cartells presentats, ha estat Shaneze Sibille, alumna de 4t d’ESO de la Rafa Nadal School. Les dues finalistes han estat Maria Barceló Tous, del mateix centre i curs, i Yamila Jiménez Macañones de 3r d’ESO de l’IES Porto Cristo. Els premis consisteixen en 150 € per al guanyador i 50 € per a cada finalista.

 

Aquest dimecres va tenir lloc l’acte de lliurament dels premis al Molí d’en Beió, seu de l’Escola Municipal de Mallorquí, de la mà Miquel Oliver, batle de Manacor, de Sebastià Llodrà, delegat de l’Escola i del delegat Sebastià Nadal, que han donat les gràcies a tots els participants i, en especial, al professorat dels centres per haver encoratjat i format a aquests artistes. Miquel Oliver ha destacat «la importància de conèixer qui som» mitjançant les manifestacions culturals com els Cossiers.


 

El passat divendres 28 de maig, els Cossiers de Manacor varen poder tornar a sortir a ballar a les 18.30 h a l’exterior de l’Escola Municipal de Mallorquí, a les 19.10 h al pati del CEIP Simó Ballester, a les 19.50 h al pati del CEIP Es Canyar i a les 20.30 al Parc Municipal en el marc del pregó de Fires i Festes, amb amb totes les mesures preventives que la situació sanitària requereix. «Des d’aquí, gràcies a tots els que feis possible la sortida dels Cossiers de Manacor», conclou la directora de l’Escola Municipal de Mallorquí, Margalida Rosselló.