La tempesta elèctrica que ha caigut aquest migdia a Porto Cristo ha fet fallar la impulsió de les aigües residuals

18-August-2022

La tempesta elèctrica que ha descarregat aquest dijous migdia damunt Porto Cristo ha fet botar el diferencial d’una de les dues bombes d’impulsió de les aigües residuals de Porto Cristo. A l’espera de tenir les conclusions de la investigació que el departament d’Urbanisme de l’Ajuntament de Manacor sol·licitarà als tècnics municipals per determinar perquè les aigües han acabat a la mar, tot indica que la causa principal ha estat fallada d’una de les dues bombes d’impulsió ja que la recollida de les aigües pluvials ha respost de manera satisfactòria. 

La concessionària de les aigües de Porto Cristo, Aigües Son Tovell, ja ha reparat la bomba, tot i que no s’ha pogut evitar que durant vint minuts les aigües de clavegueram que s’havien d’impulsar cap a la depuradora no s’hi hagin pogut traslladar. 

L’empresa constructora de les obres de la primera línia de Porto Cristo, Copcisa, han fet nets tots els residus que han aparegut després de la ploguda i aquest capvespre el carrer Bordils ja ha tornat a la normalitat. 

Pel que fa a la platja, s’ha hissat la bandera vermella a l’espera dels resultats de les analítiques de qualitat de l’aigua que es realitzaran aquest divendres. La tempesta també ha ocasionat desperfectes a la passarel·la, pel que s’està treballant per reparar-los i s’espera que aquest divendres la platja tornarà a la normalitat.