RECICLAR BÉ TÉ RECOMPENSA

10-February-2020

L'Ajuntament de Manacor està posant en marxa de forma progressiva un nou servei de recollida de residus que introduirà en diferents etapes diverses millores com és la recollida porta a porta al centre de Manacor, son Macià i sa Torre, una deixalleria mòbil o bé la recollida de matèria orgànica en contenidors intel·ligents a s’Illot, Porto Cristo i resta de Manacor. 

La nova taxa municipal de fems inclou una tarifa reduïda pels particulars, establiments i empreses de zona urbana que es comprometin amb una correcta separació de residus i amb un correcte reciclatge. D'aquesta manera, qui recicla bé paga menys.

Així, i fins dia 1 de març, ja es pot sol·licitar la tarifa reduïda de residus.

Aquest tipus de tarifa va dirigida a tots els particulars, establiments, comerços i empreses que es troben dins zona urbana de tot el municipi de Manacor. A canvi, l’usuari es compromet a complir l’Ordenança municipal reguladora de la neteja viària, recollida de residus i gestió dels parcs verds; permetre l’accés a l’habitatge o local per comprovar que se separen les diferents fraccions de residus – orgànica, paper-cartó, envasos, vidre i rebuig –, fer aportació de residus orgànics als contenidors marrons amb obertura amb targeta – a les zones on està implantat – i complir el calendari i horaris de la recollida porta a porta – a les zones on està implantat.

Des de la regidoria de Medi Ambient s’ha remarcat que tothom pot demanar la tarifa reduïda però sempre amb el compromís d’un correcte reciclatge.

Per a més informació i descàrrega de la sol·licitud: www.residusmanacor.cat