SAM - MESURES PER GARANTIR EL SUBMINISTRAMENT D'AIGUA

17-March-2020

A causa de la situació sanitària, la SAM aplica el pla de protecció als usuaris i treballadors per tal de garantir el subministrament d’aigua, garantir la salut laboral per als treballadors i usuaris de la SAM i definir les actuacions dels treballadors en aquest cas d’emergència sanitària.

 

Per això, s’adopten les següents mesures:

  • S’ha implementat la gestió telemàtica a les oficines. L’activitat quotidiana administrativa continua bàsicament de forma telefònica o telemàtica, sense caràcter presencial.
  • Per evitar contagis: NO HI HA ATENCIÓ AL PÚBLIC PRESENCIAL

Si teniu una consulta, la podeu fer tranquil·lament per telèfon o per correu electrònic.

En cas de tràmit urgent i inajornable, es concertarà una cita prèvia, prenent les mesures de prevenció adients.

RECORDA:

971596001

sam@sammanacor.com

 

  • S’han suspès els serveis no essencials: ORA i aparcaments.

 

  • S’han creat equips de guàrdia per duplicat i independents per aquelles activitats que requereixen una tasca presencial que impossibilita el teletreball, per tal de prevenir contagis i tenir equips de treball de reserva.

 

  • S’han cancel·lat totes les visites a les instal·lacions, excepte en activitats essencials per assegurar els serveis que es consideren crítics.
  1. Subministrament d’aigua a la població i als serveis essencials com és l’Hospital de Manacor.
  2. Garantir bon estat sanitari de l’aigua
  3. Sanejament a la baixa, clavegueram
  4. Sanejament a l’alta, EDAR
  5. Emergències individuals, sobretot embossos.

 

PER AIXÒ PREGAM:

 

NO INCREMENTEU EL CONSUM D’AIGUA, com més aigua utilitzam, més aigua s’ha de depurar. La depuradora de Manacor funciona al límit, per favor, faciliteu el bon funcionament del sistema i no malbarateu l’aigua.

 

VIGILEU LES FUITES. No abaixeu la guàrdia amb les fuites, ja que aquestes incrementen el consum d’aigua dels vostres domicilis notablement. Tot i que des de la SAM us seguirem avisant si detectam excessos de facturació, recomanam que hi estigueu al cas.

 

NO LLANCEU TOVALLOLETES ni altres objectes pels vàters. Per favor! Hem de reduir al mínim les incidències. Recordau que hem fet una campanya de neteja de les arquetes particulars dels domicilis, i, per tant, totes haurien d’estar netes. A partir d’aquí, és responsabilitat de cada usuari mantenir-les lliures d’objectes que puguin embossar-les.

 

NO ABOQUEU L’OLI DE CUINA. Aquest, quan refreda condensa i obstrueix la xarxa de clavegueram.

 

UTILITZAU ELS RECURSOS DE FORMA RAONADA I EFICIENT, SENSE MALBARATAR RES, tant els directament relacionats amb el cicle de l’aigua com els altres, ja que, al cap i a la fi, tots hi tenen relació: detergent de rentadora, sabó de dutxa, aliments, medicaments, paper...

 

La SAM agraeix la vostra col·laboració.