MANACOR MANTÉN EL NOU MODEL DE RECOLLIDA DE RESIDUS

26-March-2020

Tal com estava previst, el 1r d'abril començarà la recollida de residus porta a porta al centre de Manacor. Amb aquest sistema de recollida es retiraran els contenidors existents i els residus es recolliran directament davant la façana de cada habitatge del centre de la ciutat. En  aquest moment de confinament a les cases pel COVID-19 aquesta mesura facilitarà el reciclatge, aproparà el servei a les cases i evitarà desplaçaments.

Un cop superada la situació actual, la recollida porta a porta serà també una millora en el servei pels ciutadans i establiments del centre de Manacor i s'afegeix a les recollides que ja estan en funcionament del centre i la zona de sa Torre de Porto Cristo i Son Macià, les quals han tingut molt bons resultats.

La tasca informativa prèvia ha consistit en 10 reunions fetes amb els residents dels 2600 habitatges del centre que han permès donar tota la informació, repartir els poalets i calendaris amb les freqüències de recollida i resoldre possibles dubtes. Tot el que s’ha explicat es començarà a posar en pràctica dimecres dia 1r d’abril.

També cal dir que, aquests dies en què passam moltes hores a casa, podem aprofitar per crear l'hàbit de separar els residus que generam i que poden reciclar-se: paper, vidre, envasos i orgànica; i així reduir la fracció de rebuig que es destina a incineració. #QuedamACaNostra i reciclam més que mai!

Si voleu ampliar informació o resoldre dubtes, trobareu més informació a www.residusmanacor.cat