MANACOR RECUPERA ESPAIS PER ALS VIANANTS

06-May-2020

L'Ajuntament de Manacor ha decidit tancar dues vies destinades al trànsit de cotxes per tal d'afavorir la mobilitat de totes aquelles persones que decideixen sortir a passejar o fer esport durant les hores que es permet. 

Per un costat, es tancarà al trànsit rodat el tram del passeig del Ferrocarril de Manacor, entre el carrer Conilles i l'entrada de Porto Cristo i entre les 18 i les 23 h. Per l'altre, es tancarà el tram entre el carrer Bordils i la Costa d'en Blau de Porto Cristo, entre les 14 i les 23 h. En el primer cas es tancarà el carril exterior i en el segon es tancaran ambdós sentits i, a més, hi podrà pujar trànsit pesat – per exemple, busos. 

Així, l'Ajuntament de Manacor ha decidit recuperar espais habitualment dedicats als cotxes per als vianants que decideixin sortir a passejar o fer esport en aquests moments de confinament per motiu del Covid-19.

Segons el regidor de Mobilitat, Sebastià Llodrà, "aquesta mesura, que comença avui, s'allargarà fins a nou avis". "En qualsevol cas, no descartam ampliar aquest espai destinat als vianants", ha exposat. Per la seva banda, el batle, Miquel Oliver ha destacat que amb aquesta mesura "apostam per la pacificació dels pobles, facilitam les distàncies de seguretat i guanyam espai per la gent". “Qui millor pot aplicar mesures de benestar per a la ciutadania del municipi és el seu Ajuntament”, ha assegurat.