Manacor se suma al reconeixement mundial a Rafel Nadal amb una pancarta que penja de la façana de l’Ajuntament

11-Junio-2019

És bàsic creure en tu i intentar donar el millor de tu mateix cada dia”. Aquesta frase del tenista Rafel Nadal presideix la façana de l’Ajuntament de Manacor d’ençà que el tenista va guanyar el seu 12è trofeu Roland Garros diumenge passat a París. La frase està emmarcada per dues imatges del tenista, una de quan era encara una jove promesa del tennis i l’altra més recent. A més de la pancarta en el ple de dilluns dia 10 de maig tot el consistori va donar oficialment l’enhorabona a Nadal per haver guanyat el seu 12è Roland Garros, un fet que es va fer constar a l’acte del ple.

I és que en Rafel Nadal ha fet ressonar la paraula Manacor per tot el món. "El manacorí" o "el de Manacor" ja són sinònims del nom Rafel Nadal en l’àmbit esportiu. I així ho reflecteixen els mitjans de comunicació de tot el món.

 

I és que se succeeixen les temporades de tennis i Manacor ja està acostumat al fet que en Rafel Nadal sumi nous rècords. Ja sigui per haver guanyat un altre Roland Garros, per les seves estadístiques en terra batuda o per la seva vigència en el top10 mundial del tenisI és que diumenge passat Rafel Nadal va convertir-se en el primer tenista de la història en guanyar dotze vegades un mateix Grand Slam en la categoria individual. Per tot això, Enhorabona Rafel!