L’AJUNTAMENT PRESENTA EL NOU SERVEI DE RECOLLIDA SELECTIVA DE RESIDUS

24-Septiembre-2019
El departament de Medi Ambient, encapçalat pel regidor Sebastià Llodrà, ha presentat el nou servei de recollida selectiva de residus, que començarà el 1r d’octubre a Son Macià i Sa Torre de Porto Cristo.

La presentació s’ha dut a terme el dilluns 16 i dimarts 17 al saló parroquial de Son Macià, el dimecres 18 i el dijous 19 al Club Nàutic de Porto Cristo, i divendres 20 destinat a les cases de fora vila de Son Macià.

El nou servei de recollida, que es posarà en marxa de forma progressiva, introduirà diverses millores, com són la recollida porta a porta al centre de Manacor, son Macià i sa Torre, l’establiment d’una deixalleria mòbil o la recollida de matèria orgànica en contenidors intel·ligents a s’Illot, Porto Cristo i resta de Manacor.  

L’objectiu és oferir un millor servei, més proper i més adaptat a cada zona del municipi però també assolir les obligacions ambientals de reducció i reciclatge de residus. Cal recordar que al municipi es reciclen tan sols el 13% dels residus tot i que és una obligació arribar al 50% abans que no finalitzi el 2020.

Al web residusmanacor.cat s’hi pot trobar tota la informació ampliada.