ES PRESENTA EL “MALLORCA TERRA DE LLECOR”

02-Octubre-2019

Aquest dimarts Mateu Marcé, regidor de Cultura, Bàrbara Sagrera, directora de la Institució Pública Antoni M. Alcover, i Tomàs Vibot, filòleg, escriptor i guia cultural han presentat, a la seu de la Institució, el cicle “Mallorca terra de llecor”. Un cicle patrimonial i cultural que ens permet comprendre el llegat de l’escriptor i lingüista manacorí Antoni Maria Alcover, tot descobrint diferents parts de Mallorca. 

En aquesta segona temporada, la Institució Alcover ens ofereix “cinc rutes per Mallorca a través del patrimoni i la cultura popular que testimonien els textos d’Antoni Maria Alcover”. 

De la mà de Tomàs Vibot podrem gaudir de “La segona pàtria de mossèn Alcover”, dia 19 d’octubre a Ciutat, de “De Santa Cirga a Formentor”, dia 30 de novembre a Pollença, de “Carrers i cases d’espiritualitat”, dia 15 de febrer a Sencelles, de “Sobrassada de la terra”, dia 14 de març a Artà, i de “Racons i rondalles amb olor d’ensaïmada”, dia 25 d’abril a Búger. 

En tots els casos és necessària la inscripció, que la podeu dur a terme a través del correu institucioalcover@gmail.com .