MANACOR PRESENTA EL PROGRAMA DE FESTES DE NADAL 2019 - 2020

04-Diciembre-2019

Aquest dimarts horabaixa, el regidor de Festes, Artur Aguiló, ha presentat el programa de Festes de Nadal 2019 acompanyat pel batle, Miquel Oliver, la regidora de Comerç, Maria Antònia Truyols, el regidor d’Activitats i Serveis Generals, Carles Grimalt, i el regidor de Costa, Sebastià Nadal.

El programa, que ve farcit de concerts, tallers, teatre, literatura i art, entre d’altres, començarà aquest dijous dia 5 de desembre a les 18 h amb l’encesa de llums de Nadal i la cercavila amb la Banda Municipal de Música a la plaça de sa Bassa. Per altra banda, dia 5 de gener a les 18 h el programa tancarà les portes amb l’arribada dels reis d’Orient a l’avinguda del Parc.

A Porto Cristo, les activitats començaran dia 11 a les 18 h amb el “sus” de les festes a la plaça del Carme, i acabaran dia 5 a les 19 h amb l’arribada de ses majestats els reis d’orient a la platja. A s’Illot, les activitats començaran dia 14 a les 11 h amb el taller de decoració de l’arbre de Nadal al Centre Sociocultural, i acabaran dia 5 a les 18.30 h amb l’arribada dels reis d’orient al mollet. I a Son Macià, les activitats començaran dia 9 a les 17 h a la biblioteca amb el contacontes “La màgia del Nadal”, a càrrec de Laura Oliver, i acabaran dia 5 a les 19 h amb l’arribada dels reis d’orient a la plaça de l’Església.

Les regidories presents han destacat la conjugació per elaborar unes festes més participatives, en les que tothom s’hi senti part; començant pel mateix programa, on el batle ha cedit una part del seu escrit a un ciutadà, Joan Matamales. Així mateix, han volgut ressaltar la feina feta per Aproscom i Estel de Llevant en la confecció de material decoratiu al passeig del Ferrocarril i al de na Camel·la. Aguiló, per la seva banda, ha volgut destacar “la participació de molts departaments en l’elaboració d’un programa que inclou activitats per a totes les edats i col·lectius”.

Finalment, Truyols ha volgut exposar l’objectiu doble de dinamitzar el comerç local i incentivar als habitants dels pobles propers, i no tan propers, a visitar Manacor, “a ser un atractiu real per a la comarca i arreu, una alternativa real a Ciutat”. En concret, ha destacat tres accions: la posada en marxa d’una pista de gel, el concurs de façanes i el taller de cuina del Xef “Estrella Michellin” Koldo Royo.