CINC DIES QUE CONVERTIRAN MANACOR EN UN “MÓN DE FANTASIA"

11-Febrero-2020

Aquest dimarts matí, s’ha dut a terme la presentació del programa del carnaval manacorí d’enguany. Aquesta edició serà temàtica i tindrà per títol “Món de fantasia”.

Les activitats, que es duran a terme a Porto Cristo, s’Illot, Son Macià i la ciutat de Manacor, començaran dijous dia vint amb la “rueta” de dijous Llarder. Amb la Batucada Manafoc a la plaça del Rector Rubí i el concert del grup musical juvenil “The Cassettes” a la plaça del Palau, entre d’altres. Per altra banda, finalitzaran dia vint-i-cinc de febrer amb l’“Enterro de sa sardina”, que acabarà amb l’acte de llevar la primera cama a la “Jaia Corema”. El programa comprèn activitats de tota casta, des d’espectacles per a nines i nins a disfresses, fins a concerts i foguerons.

Les següents cames de la “Jaia Corema” s’aniran traient després de les processons que es duran a terme des de la plaça del Convent fins als llocs indicats segons el dia:

  • Segona cama – vint-i-nou de febrer – plaça del Palau

  • Tercera cama – set de març – plaça de sa Bassa

  • Quarta cama – catorze de març – carrer des Mercadal

  • Cinquena cama – vint-i-un de març – plaça Weyler

  • Sisena cama – vint-i-vuit de març – plaça de la Rectoria

A l’acte hi han estat presents el regidor de Festes, Artur Aguiló, el regidor d’Activitats, Carles Grimalt, el regidor de Costa, Sebastià Nadal i Pilar Binimelis, coordinadora de Festes.

Aguiló ha volgut destacar que “el programa inclou activitats per a tothom i a més recupera el model temàtic, fent que el carnaval de Manacor tengui un to especial”. A més, ha finalitzat agraint la implicació dels altres departaments, “en especial a Activitats, Brigada, zona costanera i Medi Ambient, entre altres actors".

Enguany la festa del dissabte vint-i-dos s’allargarà dues hores.