El Trofeu Ciutat de Manacor 2021 es disputarà l’11 i el 12 de setembre amb tres equips de les Illes Balears

06-Septiembre-2021

 

El Poliesportiu Miquel Àngel Nadal acollirà el cap de setmana de l’11 i el 12 de setembre el Trofeu Ciutat de Manacor de Voleibol 2021, que patrocina l’Ajuntament de Manacor. En total seran tres partits que es disputaran per donar inici a la pretemporada. El primer, dia 11 de setembre a les 18 h entre el Conectabalear CV Manacor i l’UD Ushuaïa Volley, seguits del 12 de setembre a les 11 h el Feníe Energía Mallorca Voley Palma i l’UD Ushuaïa Volley i el mateix dia a les 18 h el Conectabaltear CV Manacor contra el Feníe Energía Mallorca Voley Palma.

 

Una representació del CV Manacor ha assistit a la presentació del Trofeu Ciutat de Manacor 2021 de Voleibol aquest dilluns migdia a l’Ajuntament de Manacor, juntament amb el president sortint del club, Andreu Mesquida, el batle de Manacor, Miquel Oliver i el delegat d’Esports, Artur Aguiló.

 

El batle de Manacor, Miquel Oliver, ha destacat el suport de l’Ajuntament a aquest trofeu i també al club en un moment complicat, marcat per la Covid-19. «Estic convençut que el Trofeu servirà per fer una bona carta de presentació i també per fer una campanya importantíssima de captació de socis perquè CV Manacor no només es consolidi en màxima categoria, sinó també perquè un club molt social com aquest pugui seguir fent feina per l’esport i per Manacor», ha assegurat.

 

Per la seva banda, Andreu Mesquida ha destacat la incorporació al trofeu, enguany per primera vegada, de l’equip eivissenc. «Hi haurà un bon trofeu, perquè fer-lo amb els tres equips de Balears és molt guapo», ha afirmat alhora que ha recordat que el trofeu serà l’inici «del millor vòlei que hi ha a Espanya, que es podrà veure a Manacor durant tota la lliga». En aquest sentit, el batle ha insistit que «poder gaudir del millor vòlei estatal a Manacor no arriba per casualitat, sinó després de molts d’anys de feina per part del club i de molts de sacrificis a tots els nivells».

 

El capità de l’equip manacorí, Miquel Gallego ha explicat que l’equip ja du dues setmanes d’entrenaments bastant intenses en les que els nous jugadors ja s’han començat a adaptar, pel que creu que arriben «bastant bé» al trofeu. «Nosaltres no l’hem guanyat mai, però sortirem a competir i a jugar a totes», ha dit.

 

Enguany els partits del Trofeu Ciutat de Manacor 2021 podran comptar amb l’assistència de públic, però degut a les mesures sanitàries la capacitat serà del 50% del poliesportiu Miquel Àngel Nadal.