L'11 d'agost tornen les festes de s'Illot amb un programa ben complet per a petits i grans

03-Agosto-2022

Les festes de s'Illot ja ho tenen tot a punt per començar el proper 11 d'agost. Es tracta de les primeres festes que se celebraran amb plena normalitat d'ençà de l'inici de la pandèmia de Covid-19. Catalina Ana Jaume Estelrich dirà enguany el pregó el dijous 11 d'agost a les 21 h a la ronda del Matí per donar el sus a un grapat d'actes que s'allargaran fins el 28 d'agost.

El batle de Manacor, Miquel Oliver; el delegat de s'Illot, Sebastià Nadal; el delegat de Festes, Artur Aguiló; i el delegat de Fires, Carles Grimalt; han presentat aquest dimecres el programa de festes acompanyats per Miquel Àngel Soler Bonnín, representant d'Amics s'illoters, entitat sense la qual les festes de s'Illot no tendrien el caràcter i la riquesa que les caracteritza.

Per als més petits: mostra de dibuix, jocs infantils, taller de pescadors, taller de llanternes, concurs de castells d'arena i molt més. Per a tots els públics: sombrillada, festa d'escuma, dansa, olimpíades s'illoteres, mercat, música, revetlla, gastronomia i moltes propostes més.

Entre les activitats destacades, enguany torna la Fira Nocturna de productes artesans i autòctons de les Illes Balears, que s'instal·larà a l'avinguda del Llop dissabte dia 20 a partir de les 19 h.

Coincidint amb el tancament al trànsit de part de l'avinguda del Llop i del carrer Tamarell a partir del 5 d'agost, el dilluns 15 d'agost de 18 h a 21 h es durà a terme 'Obrim carrers, cream espais', amb un seguit d'activitats i jocs per a infants i famílies.

A continuació, podeu consultar el programa complet: https://manacor.org/sites/cilma_manacor/files/2022-08/PROG.%20FESTES%20S%27ILLOT%202022%20DEFINITIU.pdf