MANACOR DONA L'ADÉU ALS FINATS DURANT L'ESTAT D’ALARMA

06-July-2020

Aquest diumenge horabaixa s’ha dut a terme l’acte en memòria de les persones que ens han deixat durant l’estat d’alarma, causat per la pandèmia de la Covid-19, i que no hem pogut acomiadar.

L’acte, organitzat per l’Ajuntament, va comptar amb un duet de corda i els parlaments del regidor de Cementeri, Carles Grimalt, i del rector de Manacor, Antoni Amorós. En acabar, els regidors municipals varen entregar un centre de flors a cadascuna de les famílies assistents – 40 de les 47 convidades. El duet de corda, conformat per Miquel Àngel Aguiló al violoncel i Kepa Artetxe al violí, va obrir l’acte.

Durant el parlament, Grimalt va agrair la tasca del personal del Cementeri per estar “sempre a l’alçada" i va dedicar unes paraules pels familiars presents i per l’esperança davant les adversitats. “Esper a que poc a poc, aquesta tristesa que ara teniu, vagi desapareixent i quedi només a la vostra memòria els millors moments i els bons records que guardau dels vostres estimats familiars. En nom meu i de l’ajuntament de Manacor us feim arribar un forta abraçada que esperam que us pugui confortar”.

Val recordar que la importància d’aquesta cerimònia rau en el fet que, degudes les condicions sanitàries exigides per l’Estat, els vetlatoris i funerals estaven prohibits. Fet que va impedir a les famílies donar l’adéu desitjat.