Tot a punt pels concerts de semifinal i final del ‘Premi Ciutat de Manacor de Música d’autor Guillem d’Efak

07-July-2021

El Premi Ciutat de Manacor de Música d’Autor Guillem d’Efak s’estrena enguany amb la semifinal i la final amb dos concerts a la terrassa del moll de Porto Cristo aquest divendres 9 i dissabte 10 de juliol a les 22 h. A la semifinal, dia 9, hi actuaran set grups d'entre tots els que es van presentar al premi: Roger Pistola, Els Fun Kiss, Sembrant Veus, Antoni Duro, Mopi, Randa i Joan Sebastià Sansó.

 

Després de l’actuació de tots aquests grups, el jurat format per Laia Vallès, Tomeu Matamalas i Pere Camps en triarà tres que passaran a la final de dia 10. Al concert de dissabte hi tocaran els tres finalistes i, finalment, el jurat format per Laia Vallès, Tomeu Matamalas i Neus Sánchez decidirà qui és el guanyador.

 

El premi està dotat amb 3.000 euros per al grup o solista guanyador i 1.000 euros per a cadascun dels dos finalistes, a més de la promoció dels concerts en festivals i cicles culturals per als tres finalistes. A més, el festival Barnasants de cançó d'autor es compromet a programar una actuació d'un dels tres finalistes en la pròxima edició del festival. L'Ajuntament de Manacor també programarà com a mínim el guanyador a la Fira de la Música de Manacor 2021 prevista per al proper mes de novembre.

 

El batle de Manacor, Miquel Oliver, farà entrega del guardó al grup o intèrpret guanyador una vegada s’hagi conegut el veredicte del jurat. Les entrades per assistir als concerts són gratuïtes i estan disponibles a www.enviumanacor.cat