L'Ajuntament de Manacor contracta 31 treballadors durant sis mesos mitjançant el programa SOIB Reactiva 2023

22-December-2023

L’Ajuntament de Manacor ha contractat 31 treballadors mitjançant el programa SOIB Reactiva 2023, un programa de contractació pública adreçat als Ajuntaments i Consells insulars promogut pel Servei d’Ocupació de les Illes Balears i que compta amb finançament del Fons Social Europeu Plus (FSE+). Els treballadors s’han incorporat aquesta setmana amb contractes de sis mesos de durada. El programa s’adreça a persones desocupades, a joves menors de 30 anys i a persones desocupades de llarga durada. 

El batle de Manacor, Miquel Oliver, els ha donat la benvinguda aquest divendres en un acte que s’ha celebrat a l’auditori del Conservatori de Manacor i que també ha comptat amb l'assistència de la delegada de Recursos Humans, Antònia Llodrà; del delegat de Desenvolupament Local, Ferran Montero; de la delegada de Serveis Generals, Joana Maria Llull; del delegat de Medi Ambient, Sebastià Llodrà; i de la delegada de Turisme i Fires, Júlia Acosta. «Cada una de les 44 persones que heu començat a fer feina per a l’Ajuntament de Manacor contribuïu a fer feines importantíssimes perquè el municipi sigui millor», ha dit el batle als nous treballadors. «Des d’arreglar una voravia, al programa d’informadors ambientals o l’auxiliar d’infermeria que atendrà les persones majors usuàries del Centre de Dia, tots sou importants i Manacor us necessita», ha afegit.

Pel que fa als perfils professionals de les persones que s’han incorporat, es tracta d’oficials i peons de mantenimens, auxiliars administratius, informadors ambientals, un auxiliar d’infermeria, peons de cementeri, un tècnic de catalogació i un tècnic de Medi Ambient.

La durada dels contractes és de 6 mesos. de dia 19 de desembre de 2023 a dia 18 de juny de 2024 i el pressupost total de les contractacions és de 509.048,03 euros.