LA PRESIDENTA CATALINA CLADERA VISITA MANACOR

30-Septiembre-2019
Aquest dilluns, diversos representants municipals han rebut a la presidenta de Mallorca, Catalina Cladera i Crespí, en visita institucional al municipi.

La presidenta del Consell Insular, Catalina Cladera, ha realitzat la seva primera visita institucional a Manacor. A les 9.30 h del matí, els membres de l'equip de govern municipal i els representants del Consell s'han reunit al saló de plens per tal de posar sobre la taula la realitat del municipi i les necessitats que s'hi donen. En aquesta reunió, la presidenta anava acompanyada d'Iván Sevillano Miguel, conseller executiu de Mobilitat i Infraestructures.

En acabar la reunió, la ruta institucional ha seguit el seu recorregut amb diverses visites. A les 11.15 h s'ha visitat el Centre Sociocultural "Ses Aules de Manacor". El batle, Miquel Oliver, la regidora d'Urbanisme i Habitatge, Núria Hinojosa, i el regidor de Gent Gran, Artur Aguiló, entre d'altres, han acompanyat a la presidenta, que en aquesta ocasió anava acompanyada de Carolina Abad Pons, directora insular de Promoció Sociocultural. 

Finalment, a les 12.30 h, s'ha visitat l'Hipòdrom de Manacor, on s'ha dut a terme una reunió amb la Federació de Trot i diversos usuaris. El batle, Hinojosa, i altres regidors, han acompanyat a la presidenta, que en aquesta darrera visita anava acompanyada de Lluís Socias Abraham, president de l'Institut de l'Esport Hípic de Mallorca.

El batle, Miquel Oliver, ha volgut remarcar que "la col·laboració entre el govern dels mallorquins i les mallorquines i l'Ajuntament de Manacor és el millor camí per a assolir el millor servei possible a la ciutadania".

L'Ajuntament ha aprofitat l'avinentesa per recordar als representants del Consell reivindicacions del municipi de Manacor, com són: garantir la continuïtat de l'activitat de l'Hipòdrom, garantir la continuïtat de l'activitat de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS) a Manacor, carreteres, o la concreció del pla d'aparcaments dissuasius, entre d'altres.