La II Fira de les Dones tendrà lloc el 12 de març al Claustre de Sant Vicenç Ferrer

03-Marzo-2022

La II Fira de les Dones canvia de data, inicialment prevista pel 5 de març, i a causa de la previsió meteorològica s'ajorna al dissabte 12 de març. 

La II Fira de les Dones se celebrarà el proper dissabte 12 de març al Claustre de Sant Vicenç Ferrer de Manacor, de 10 h a 18 h. La segona edició de la Fira arriba amb moltes novetats: enguany s’amplien els espais i també s’incorporarà la primera planta del Claustre de Sant Vicenç Ferrer com espai expositiu i també la plaça dels Pares Creus i Font i Roig com espai per fer tallers i concerts. Així mateix, la plaça del Convent serà la zona on es duran a terme els tallers creatius adreçats als infants.

Una de les principals novetats de l’edició d’enguany serà l’exposició ‘Ants’, organitzada juntament amb la delegació de Comerç, i que pretén ser un homenatge a totes les dones treballadores. A més de les escultures en forma de formigues, a iniciativa de l’Ajuntament de Manacor, la fogògrafa Núria Sánchez ha fotografiat i entrevistat 10 dones de comerços de Manacor i de Porto Cristo. L’exposició s’inaugurarà el mateix dia de la Fira, a les 10.30 h i es podrà visitar durant els dies posteriors.

La Fira també comptarà amb una exposició de Metges del Món, amb contacontes, concerts, tallers creatius, de papiroflèxia, de castells, etcètera. A més, per primera vegada també, a partir de les 18 h i coincidint amb el tancament de la Fira, tendrà lloc el concert Femme Renou, organitzat en col·laboració amb Renou Col·lectiu i que comptarà amb els grups Sweet Poo Smell, Panda Pants i Majava.

La Fira s’ha convertit en un esdeveniment transversal molt important per l’Ajuntament de Manacor, que ha encapçalat el departament d'Igualtat i ha comptat amb la participació de múltiples departaments municipals i molts agents importants per a Manacor com ara la Fundació Deixalles o Renou Col·lectiu, entre d’altres.

 

II FIRA DE LES DONES

 

Dissabte 12 de març – De 10 h a 18 h

 

Claustre de Sant Vicenç Ferrer:

 

- Exposició ‘Ants’, acompanyada de fotografies de Núria Sánchez.

- Exposició de Metges del Món ‘Emocions-Reaccions’.

 

12 h:

- Mar Grimalt en concert.

16.30 h:

- Trio Escat en concert.

 

Plaça del Convent:

 

De 10 h a 13 h:

- ‘Nodrir’, taller creatiu a càrrec d’Ennigulart.

De 16 h a 18 h:

- ‘La meva dona preferida’, taller multidisciplinari a càrrec de Calidoscopi.

 

Plaça dels Pares Creus i Font i Roig:

 

- Taller de castells a càrrec de la colla castellera Al·lots de Llevant.

De 16 h a 18 h:

- ‘Mòbil de papiroflèxia’, taller a càrrec de Nina Furgol, de Fundació Deixalles.

18 h:

- Concert Femme Renou, amb Sweet Poo Smell, Panda Pants i Majava. Inscripcions a www.enviumanacor.cat