La Policia Local de Manacor deté dos individus que havien entrat a robar a una casa en sòl rústic als voltants de Son Macià

06-Junio-2023

La Policia Local de Manacor ha detingut la nit d’aquest dilluns dos individus que havien entrat a robar a una casa situada en sòl rústic als voltants de Son Macià. Segons el testimoni de la persona encarregada de cuidar la casa, els dos homes haurien fet servir una aixada amb un mànec de fusta per destrossar les portes d’accés a l’habitatge i accedir al seu interior.

Els fets han tengut lloc als voltants de les 20 h quan, un agent de la Policia Local ha rebut la telefonada d’un veí de Son Macià que ha exposat que dos individus han entrat a la casa on treballa, destrossant les portes, han fugit corrents en direcció Son Macià i poc després han aturat un vehicle que circulava pel camí de sa Mola argüint una suposada emergència perquè el conductor els permetés pujar al seu interior mentre amenaçaven el treballador d’agredir-lo amb una pedra. Poc després, el treballador ha perseguit el cotxe amb la seva motocicleta i ha aconseguit que s’aturés, llavors els dos individus han baixat i han escapat corrents.

Posteriorment, un agent de la Policia Local que s’ha desplaçat en vehicle al lloc dels fets s’ha creuat amb un dels individus que corria per un camí rústic, emprenent una fugida camp a través. En aquest moment, s’han mobilitzat més efectius policials, també de la Policia Nacional. Un agent de la Policia Local que en aquell moment estava fora de servei ha interceptat el jove i ha procedit a detenir-lo i identificar-lo just després d’haver manifestat de manera lliure i voluntària que havia «entrat a robar a una casa». Poc temps després, aquest mateix agent s’ha localitzat el segon individu, que caminava per un camí rústic. El jove s’ha intentat escapar de la Policia, que finalment ha aconseguit reduir-lo i detenir-lo.

Els dos homes han estat posats a disposició de la Policia Nacional i hores d’ara s’està investigant si els detinguts han participat en més robatoris.