Formació

Dins d'aquest apartat es troben recollits els cursos, jornades, xerrades, tallers, etc., que es realitzen dins del departament de Desenvolupament Local.

També s'ofereix informació, d'aquest tipus d'esdeveniments en llocs pròxims, que puguin ser d'interès per als usuaris del servei, interessats a ampliar la seva formació i coneixements sobre el món laboral i professional.

Es recullen a més una selecció de formacions on line i enllaços que poden contribuir a la professionalització d'empresaris, treballadors i persones interessades en millorar el seu perfil professional o personal.

C/ Major, 22, 3r pis
Formació i ocupació, Desenvolupament local
Ajuntament de Manacor

adreça electrònica: jpuigserversales@manacor.org
971 84 91 00 - Ext 3134

662 35 03 03

Notícies

26-Februar-2018
PREVENCIÓ DE RISCS LABORALS 2018
La darrera sessió s'ha dedicat a prevenció de riscos laborals, l'expert Jesús del Puerto Quiroga Lorenzo, provinent de Servei de Prevenció Aliè, ha fet un resum de la gestió de la prevenció i ha transmès les novetats que ens trobarem en 2018.
22-Februar-2018
LLEI DE REFORMES URGENTS DE TREBALL AUTÒNOM
La jornada de dia 22 ha estat dedicada a novetats de seguretat social, en aquesta sessió al voltant de 50 persones han escoltat la ponència sobre la Llei de reformes urgents de treball autònom que ha realitzat Maria Jesús Espinosa Freire directora de l'administració número 1 de la TGSS.
21-Februar-2018
NOVETATS TRIBUTÁRIES I MERCANTILS 2018
Més de 40 persones assisteixen a la primera sessió de les jornades tècniques 2018. Sota el títol "novetats tributàries i mercantils 2018" Rocio Garnacho Garnacho, advocada fiscalista i professora associada a la UIB ha impartit aquesta primera jornada a la qual han assistit, gestors, assessors, economistes, emprenedors, empresaris, personal d'administració, comptables, professors de formació professional entre altres i de manera pràctica i senzilla ha relatat totes les novetats en aquestes matèries que ens trobarem en 2018.
28-November-2017
FINALITZA EL CICLE "MANACOR TECH VESPRES"
Finalitza el cicle "Manacor tech vespres" La xerrada "Construcció de marca corporativa", realitzada per Pere Boladeras, tanca el Manacor tech vespres 2017. Pere Boladeras, expert en creació de marca, ha començat la seva exposició amb les definicions de termes com marca, imatge corportiva, identitat corporativa, logo i branding o construcció de marca. Ha continuat amb el següent recorregut: idea, inspiració, concepte, estratègia, disseny i execució per explicar el procés de construcció de marca.